Panellakásban tartott csivavát le kell vinni sétálni, vagy meg lehet tanítani, hogy macskaalomba wc-zen?
Megérkezett instás csivava girl, hogy basszus le kell-e vinni sétálni a kutyát.
MINDEN KUTYÁT LE KELL VINNI SÉTÁLNI NAPI TÖBBSZÖR, HA PANELBAN LAKIK!
És az ilyen embereknek van kutyájuk...?
Komolyan, hova tart ez a világ!? Lassan eljutunk oda hogy a kutyának pisilnie se kell, vagy hogy az elefánt kutya méretű lesz és az bennt fog lakni a házban!?
Aki ilyen kérdést feltesz, annak hörcsöge SE legyen, nemhogy kutyája :(
A kutyának egyéb szükségletei is vannak, mint az ürítés - de a macskának is, btw.
"És mivel nem tudod kiengedni a kertedbe, így sétáltatni kell."
Akkor is kellene, ha lenne kert, ahova ki tudja engedni.
Nekem két cica mellé lett csivava és a cicáktól eltanulta, hogy a cicaalomba pisiljen, de csak akkor, amikor nem vagyok otthon, mert ha otthon vagyok, akkor jelez, amikor ki kell mennie, ha otthon vagyok 4-5x kiviszem, 20-40 perces sétákra, de ha nem vagyok otthon, akkor sem kell tartogatnia.
Igaz, nagyon picike volt, csak 5 hetes, amikor egy ismerősöm rám sózta, mert visszamondták és a nyakán maradt és amúgy is minicsivava, 1,75kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!