Ha jól nevelt a kutya, akit bevisznek, nincs velük gond, kevésbé zavaróak, mint jó pár gyerek...
2023. jan. 31. 16:32
2/15 anonim válasza:
Szerintem tök jó kezdeményezés, és mindig elmosolyodok, amikor látom hogy olyan üzletekben is van kihelyezve vizestál, ahol a legkevésbé számítanék rá. :)
2023. jan. 31. 16:40
3/15 anonim válasza:
Egyetértek.
Mi ilyen plázába mentünk a kölyök kutyával szocializációs "tréningre" (ott -is- szocializáltam).
2023. jan. 31. 16:41
4/15 anonim válasza:
Tök jó dolog. Viszont valahogy mindig pont abba a boltba pont nem lehet bevinni ebet, ahova mennék :D
2023. jan. 31. 16:47
5/15 anonim válasza:
#2 en tuti nem engednem hogy a kutyam egy random vizes talbol igyon. Ki tudja milyen beteg kutya ivott elotte belole.
Az utcai vizcsapokkal is igy vagyok. Tok cuki h lent is van a kutyanak vizes tal de nincs az a penz hogy en csak ugy engedjem hogy igyon belole.
2023. jan. 31. 16:48
6/15 anonim válasza:
Egyessel egyetértek, jó dolog, de nyilván a nevelt kutyákra vonatkozik :) Idő spórolás, nem kell egyedül hagyni, és szocializálódni is tud. Nálunk irodába is be lehet vinni :) Én mindig örülök egy aranyos kutyusnak egy nehéz napon :)
2023. jan. 31. 16:53
7/15 anonim válasza:
Dolgoztam ilyen helyen.
A takarítók imádták a húgyot, kakát takarítani.
A vendégek imádták a kajáldákban, mikor a kutya odament kunyerálni.
A karbantartók és őrök imádták, mikor heti 3-4X meg kellett állítani a mozgólépcsőt, mert bekapta az eb lábát.
2023. jan. 31. 17:05
8/15 anonim válasza:
Plázába be lehet vinni,de a boltokba már nem :D
Értelme van...
2023. jan. 31. 17:19
9/15 anonim válasza:
Igekötők harmadik szabálya: ha az igekötő és az ige között egy harmadik szó áll, akkor külön írjuk: "be lehet vinni".
2023. jan. 31. 17:23
10/15 anonim válasza:
Kutyásként én biztos nem vinném a kutyámat se plázába, se boltba, mert neki ez nem szórakozás, inkább stressz.
Más kutyája nem zavar amúgy plázában, ha meg van nevelve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!