Panellakásban tartott csivavát le kell vinni sétálni, vagy meg lehet tanítani, hogy macskaalomba wc-zen?
Nem kötekedésből mondom, de ha valakiben felmerül ez a kérdés, annak semmiféleképpen nem szabad kutyát tartani.
Ha valaki csak kicsit is felelős állattartó , az tudja miért írom ezt.
Meg lehet tanítani bármelyik kutyát alomba végezni a dolgát, de egészségesebb ha séta közben intézi el… A séta pedig alapvető igénye.
Én nem gondolom, hogy csak azért mert ez felmerült benned, már egyenesen alkalmatlan vagy a kutyatartásra… Csak mielőtt veszel egyet, olvasgass az igényeikről a kutyáknak és ha kérdéses, hogy ki tudod e elégíteni ezeket, akkor jobban jársz ha nem vállalsz kutyát.
Én például egy beteg pitbull keveréket fogadtam be az utcáról, de nagyon nagy szívás vele az élet.
Már a gatyám is ráment a betegségei miatt és nagyon nehéz természet… Egy mopsszal vagy csivavával, törpeuszkárral valószínűleg nem lenne semmi gondom, de Ő nem az.
Viszont már nem opció lemondani róla, egyrészt mert ragaszkodik hozzám, másrészt meg mert nem kéne senkinek…
Teged is meg lehetne tanitani...gondolom megis szivesebben jarsz a normal. Wc-re es ki emberek kozze...
Hat o is.
Setaltasd rendesen vagy ne vegyel kutyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!