Fekete kistestű lány kutyának rózsazsín hám, de kék szalagos flexipóráz, az mennyire ciki?
Nem ciki.
Senki nem fogja nézni, hogy milyen pórázon sétáltatod a kutyád.
Csak azért kérdem, mert azt szoktam látni, hogy lány kutyára sárga, rózsaszín, piros cuccokat adnak, mindig ugyanolyan színű nyakörv/hám és póráz. Fiúra meg kék, zöld, vagy fekete.
Olyat is szoktam látni, hogy pici fehér lány kutya full rózsaszínben, póráz, hám, ruha is rózsaszín és felnőtt férfi sétáltatja, ami fura, a kezében a rózsaszín póráz.
Azért gondoltam, hogy az én helyzetem is fura.
Arra is gondoltam, hogy mindenből neonzöldet veszek, mert az természetes szín, tetszik és fekete kutyán jól néz ki.
Én amúgy fekete, kék, szürke cuccokba járok, meg terepmintásba, de lány vagyok:D
Mindenki leszarja
Ezen ne izgulj:)
a neonzöld hogy természetes?
amúgy vennék fekete vagy szürke pórázt, azok jól kombinálhatóak, vagy a terepmintáshoz a keki póráz még jól kombinálható rózsaszínnel, ha akarod.
De egyébként már rég nem kell kék/rózsaszínbe öltöztetni sem a kutyát, sem a gyerekeket
Ez nem probléma csak egy elmélet.
Nem a neonzöld, a sima zöld a természetes, ilyen fűzöld, de mégis élénk, csak azért írtam, hogy neon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!