2/11 anonim válasza:
Mert kölyök. És valószínűleg valami agyonszaporított "mini" tacskó
3/11 A kérdező kommentje:
Nem jó ez így neki.
2023. febr. 10. 19:08
4/11 anonim válasza:
Persze hogy nem. A szaporítás rossz dolog. De sajnos kedvelt fajtáról beszélünk, és az embereknek nem a kutya jólléte kezdett el számítani, hanem hogy minél kisebb, cukibb legyen. Ezzel mit értek el? Kisebb lett, cukibb lett, egészségtelen lett. Agyon lett szaporítva, rossz idegrendszerűek, rossz egészségűek lettek.
5/11 A kérdező kommentje:
Ez főleg a nők miatt van szerintem. Nekik kell minél kisebb, cukibb.
2023. febr. 10. 19:59
6/11 anonim válasza:
A nők miatt van szaporítás és vannak életképtelen kutyák? Te valami hímsoviniszta faszpalánta vagy, ugye? Gondolom már az apádtól is ezt tanulhattad, miután elverte anyádat és megerőszakolt két kislányt.
7/11 anonim válasza:
Én is ezt kérdeztem az exemtől.
8/11 anonim válasza:
Ennyit a kérdező lelkiségéről és stílusáról. Ezt kaptam a kis drágától:
"A büdös anyádat, akit apád baszott."
9/11 A kérdező kommentje:
Miért, te mit írtál? Azt se felejtsd le.
2023. febr. 10. 21:14
10/11 anonim válasza:
Eu a kutya még kölyök és törpe tacskó a fajtája ezért ilyen pici.Nem a nők miatt csinálnak ilyen pici kutyákat hanem mindenkinek aki nem akar egy nagy kutyával együtt élni.Az már régen nem divat,hogy a nők retikülbe viszik a kutyát "sètáltatni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!