Melyik az a kutyafajta, amit sosem tartanál, ingyen sem kéne? Több fajtát is írhattok
Én a huskyt és az összes durván logó szemhéjú, pofájú (pl angol véreb, nápolyi masztiff) fajtát mondanám. Csúnyának és egészségtelennek tartom a külsejüket.
A huskyt pedig őszintén mondva nem értem miért tartják :D egyetlen érvet sem tudok mellette felhozni. Makacs, szökős, hatalmas mozgásigényű, borzalmasan hullik a szőre és borzasztó a hangja is. Szép az tény, de ez számomra kevés.
Hàt nekem egyedül az a semmirevalò kis cirkàlòkutyàk…
Na azok teljesen haszontalannak tartom..egyszerû díszek/kiegèszítôk csak…
Az összes többit szeretem
Husky-nem tudnam lemozgatni es nyaron melege van
Fr bulldog,mopsz: csunya,aranytalan,eletkeptelen forma,nem kepes futni velem,idegesuto az allando rofoges
Agar: csunya forma,fegyelmezetlen,ijedos,sokat eszik es sovanynak latszik mellette,gyenge,nem birja a fajdalmat(villamoson ralepnelk a labara es odaharap,mert faj),hisztis
Foxterrier (foxi) : minden nap futni kell vele ES jatszatni mas kutyakkal es kotekszik
Puli,komondir,snauzer: gusztustalan a hosszu szoruk,mindig apolarlan hatast keltenek
Farkaskutya: rossz genetika,nem tud jarni velem futni /kocogni
Csunya formaju
Kismeretu szobakutyak: csunyak,gyengek,nem vedenek meg a megelhetesi bunozok zaklatasaitol,keregeteseitol,nem lehet veluk futni,nem lehet oket konnyen tanitani,mert le kell hajolni hozzsajuk,eltorik,ha rafekszem
Vinni kell kozmetikushoz dragan,ugyis csunyak maradnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!