Melyik kutyafajtát nem tartanád soha - és miért?
Általában a nagyon kicsi típusúakat, mint yorki, bischon, mopsz stb. Semmi baj nincs velük, szimplán nem az én világom.
Legjobban azokat szeretem, amelyiknek ha két lábra áll, sikerül a vállamra tennie a mancsát 😃
Most is nagy kutyám van.
Nyomott orrú-félnék, hogy megfullad
Extrém rövid lábú - jelenleg lépcsős házban élek, ez valószínű nem nagyon fog változni és nem akarnám, hogy a kutyám lebénuljon...
Bull típusú - az a fránya sztereotípia...
Terrierek - bár most pont van, de rengetegszer megfogadtam már, hogy soha többet :P
Meg igazából mindenféle fajta, ami beteges és/vagy nem szeret dolgozni és az emberekkel kooperálni, kivéve pásztorkutyák.
Bulldogok, mopsz - mert nem bírnám elnézni, hogy egész életükben szenvednek, még a lélegzetvétel is nehéz számukra.
Kopasz kutya - mert ijesztőek.
Berni pásztor, német dog és hasonló rövid életű, beteges fajták.
Nagyon kicsi fajták, pl yorki, csivava - a kutyáknak van egy szuper képességük, az ölelgetésük gyógyítja a lelki sebeket, de a nagyon pici kutyákat nem lehet jól átölelni.
Egy fekete labradorom és egy ezüst színű amstaffom van most, két kan.
Előttük egy németjuhász és egy beagle volt, két szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!