Melyik az a kutyafajta, amit sosem tartanál, ingyen sem kéne? Több fajtát is írhattok
Én a huskyt és az összes durván logó szemhéjú, pofájú (pl angol véreb, nápolyi masztiff) fajtát mondanám. Csúnyának és egészségtelennek tartom a külsejüket.
A huskyt pedig őszintén mondva nem értem miért tartják :D egyetlen érvet sem tudok mellette felhozni. Makacs, szökős, hatalmas mozgásigényű, borzalmasan hullik a szőre és borzasztó a hangja is. Szép az tény, de ez számomra kevés.
Német juhász,Mali, kaukázusi, közép ázsiai, husky,Akita,csau csau,sharpei, bulltipusuak , yorki csivava , pincsi,francia bulldog
Ismerek minden általam felsoroltbol normálisan nevelt normális kutyákat akik jó fejek. De ettől függetlenül nem kellenének a fent leírtak. Sajnos túl sok az ellen példa is :D
Bulldogok, mopsz, hasonló beteges, szenvedő fajta+ a dizájnerkeverékek, amik küllemre cukik, de idegroncsok.
És munkakutyát se tartanék, mert nem tudnék annyit mozogni velük. Pl mali, husky
Minden dagi, ráncos bőrű.
Minden minikutya, pl. Csivava.
Minden szőrcsomó, pl. Puli. Agár, uszkár, nekem csúnyák.
Meztelen kutya.
Én azokat a patkany méretueket nem.
)ez nem azt jelenti, hogy utalom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!