A pórázra csomózott zacskónak mi a funkciója?
Figyelt kérdés
Sokaknál látom hogy a kakizacsit rácsomózza a pórázra. Sose értem ez mire jó?2023. febr. 3. 08:47
21/23 anonim válasza:
Én nem bírnám az átlátszó uzsonnás zacsiba gyűjteni. Őszintén a táp, állatorvos, kozmetikus díja mellett az a 7-8 forint zacskónként eltörpül a rendesz kakizacsiért.
22/23 A kérdező kommentje:
Igen nem túl gusztusos az átlátszó szerintem se, max éjjel ha nincs más és pont egy kuka mellett vagyunk.
Egyébként ma meg egy hámra csomózott zacskót láttam, de tényleg nem értem, hogy aki ott szállítja az 1-2 zacsit visz csak magával? Wtf
Egyre több kérdést vet fel bennem ez a jelenség, hiába jött ennyi válasz.
2023. febr. 4. 16:11
23/23 anonim válasza:
Én újrahasznosítás céljából használok a normál kakizsacsi mellé olyat is, amiben korábban más volt, de eredeti funkciójára már nem alkalmas, és még nem lyukas, erre még jó. Jobb, mint hogyha csak úgy menne a kukába üresen, így annyival kevesebb szemetet termelek. A WC papír zacskót is használom szemetes zsáknak, miután kifogytak belőle a gurigák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!