Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A pórázra csomózott zacskónak...

A pórázra csomózott zacskónak mi a funkciója?

Figyelt kérdés
Sokaknál látom hogy a kakizacsit rácsomózza a pórázra. Sose értem ez mire jó?

2023. febr. 3. 08:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%

Örülök, hogy megkérdezted.

Személy szerint a séta során nem engedem, hogy azt a kis pisit 15 alkalomra beossza. Mivel én vagyok a főnök, amikor megérzi más kutyák méterenként fellelhető pisijét és ő is odafolyatna pluszban fél decit, - majd újra és újra, minden házbejáratnál - , akkor egyszerűen nem állok meg, elhúzom. Bár már eléggé megtanulta amúgy.

Mikor sétálni viszem, a rácsos csatorna fedélnél hagyom hogy pisiljen, ha nem bírja ki a futtatóig.

De van ám direkt erre a célra lapát is, mostanában nem használjuk, mert megoldjuk máshogy, de direkt abból a célból gyártják, hogy ne legyen összehugyva az egész város, mert egyáltalán nem higiénikus meg nagyon proli dolog más házára hugyoztatni. Saját ajtóra valahogy nem szokta senki sem.

#9 Ez most nem tudom, hogy provokatív válasznak szántad vagy pedig öngólt lőttél. Természet az élőhelyük, nem a betondzsungel, az emberek mégis tartanak 40 negyzetmeteres lakásban a betondzsungelben állatokat. Aki nem tudja megoldani, nem kötelező kutyát tartani, ez mondjuk. Igaz.

2023. febr. 3. 11:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ja, hát nálunk nincs normális futtató, csak a parkba tudom levinni. Járdára nem pisil alapból, az épületeket meg nem engedem neki. Ha a parkban lepisili a fákat, az viszont nem tudom, miért lenne baj. Kocsikat se engetem neki, kivéve azokat, akik bunkó módon a behajtani tilos ellenére feljönnek a sétányra, mert nem hajlandók 20 métert sétálni a parkolótól a bejáratig.
2023. febr. 3. 11:48
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
8-as, Dehogy vagy te igényes. Csak egy szarházi, aki mást nem tud, csak a neki nem tetsző választ jelenteni. Még egyszer nem írom le őket, de tartom a véleményem!
2023. febr. 3. 13:00
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

"Egy fél órás budapesti séta alkalmával megszámoltam hány tócsa kutyahúgy van a járdán, házak falán."

Azt is megnézhetnéd, hogy ebből mennyi az emberé, csöveseké, nem csöveseké, férfiak csinálják jellemzően, nem viszik haza, láttam a lakótelepünkön is kutyasétáltatáskor, hogy alkesz pasas oda hugyozott a panelház oldalára, vagy a suli kerítés mellett (tudod, ahol a suliudvaron a kerítésen belül gyerekek is vannak), de a metróaluljáróban lakó csövesek sem a WC-n végzik el a dolgukat, láttam már olyat, aki az aluljáró lépcső aljára vizelt, meg olyat, aki a tér közepén álló szobor mellett dobta ki a fütyköst, az sem túl gusztusos, és sok ilyen van. Kutyapisit még nem éreztem büdösnek, alkesz-csöves pisit már igen.

2023. febr. 3. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre több válasz is lehet, én ismerek gazdit, akinek a sétáltatáskor viselt ruháján nincs zsebe, másképp kell megoldania, hogy legyen nála kakizacsi, hogy összeszedje a kutyája ürülékét, így praktikus, ha a pórázra csomózza. Én övtáskával sétáltatok, abban tartom. Régebben vettem kakizacsi tartót is, de zavart, hogy ott hintázott a pórázon vagy az övemhez csatolva. Kinek mi a kényelmes és praktikus. A lényeg, hogy a végtermék össze legyen szedve és kerüljön a szemetesbe.
2023. febr. 3. 13:09
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Elfoglalt

Nincs ideje leszedni a zacsira hurkolódott pórázt

2023. febr. 3. 13:11
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

13 nem én jelentettem, de látom nálad betalált a válasz. Attól, hogy másokat szarházizol, attól még ugyanolyan semmirekelő dolog, hogy hagyod házfalára meg járdára végeztetni a kutyád dolgát, mint ha te magad is ott csinálnád. Nincs különbség.

Pedig mondtam több lehetőséget is, meg lehet oldani normálisan, csak hát az igénytelenség...

2023. febr. 3. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is legtöbbször rácsomózom a pórázra a zacsit. Egyrészt azért, mert csórónak érzem magam ahhoz, hogy "hivatalos" kakis-zacskót vegyek és az ötöd annyiba kerülő eredetileg uzsonnás zacskónak szántat használom a célra, ami nem fér bele a kakizacsi tartókba vagy kézműveskedni kell vele. Másik indok, hogy paraszt vagyok, falun lakom kertesben a sétáinkat meg többségében a határban ejtjük meg, ahol velünk együtt átlag 3 ember jár csak naponta és a kutyáim meg a fél m-es gazba kakilnak -> nem szedem össze, ezért 1 db zacsi tartóm van össz-vissz. Harmadrészt meg szeretem váltogatni a pórázokat, illetve mindenhol IS van egy póráz, hogy mindig kéznél legyen edzésen és versenyen, de ennyi zacsitartóm meg nincs, illetve versenyen kb semmi sem lehet a zsebemben, mert kizárnak, ezért a pórázra kötöm.
2023. febr. 3. 18:27
 19/23 Kólauborkával ***** válasza:
58%

Azért a parkokban elég tulok dolognak tartom a kutyának engedni lehugyozni a fákat.

Én szeretek fák törzsének dőlve olvasni….érted….

És igen nekem is életem nagy részében volt kutyám, de igyekeztem úgy tartani, hogy ne a 6. szomszédomnak legyen vele dolga, hanem nekem.

Kutyát csak papírral (egy rendes képzés, vizsgákkal) engednék tartani, annyi felelőtlen, ostoba, lényegében állatkínzó állattartó van…

2023. febr. 3. 18:47
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
Nekem porázra rakhato kakizacsi tárolóm van, így nem lóbálózik ott az oldalamon, és otthon se hagyom
2023. febr. 4. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!