A pórázra csomózott zacskónak mi a funkciója?
Örülök, hogy megkérdezted.
Személy szerint a séta során nem engedem, hogy azt a kis pisit 15 alkalomra beossza. Mivel én vagyok a főnök, amikor megérzi más kutyák méterenként fellelhető pisijét és ő is odafolyatna pluszban fél decit, - majd újra és újra, minden házbejáratnál - , akkor egyszerűen nem állok meg, elhúzom. Bár már eléggé megtanulta amúgy.
Mikor sétálni viszem, a rácsos csatorna fedélnél hagyom hogy pisiljen, ha nem bírja ki a futtatóig.
De van ám direkt erre a célra lapát is, mostanában nem használjuk, mert megoldjuk máshogy, de direkt abból a célból gyártják, hogy ne legyen összehugyva az egész város, mert egyáltalán nem higiénikus meg nagyon proli dolog más házára hugyoztatni. Saját ajtóra valahogy nem szokta senki sem.
#9 Ez most nem tudom, hogy provokatív válasznak szántad vagy pedig öngólt lőttél. Természet az élőhelyük, nem a betondzsungel, az emberek mégis tartanak 40 negyzetmeteres lakásban a betondzsungelben állatokat. Aki nem tudja megoldani, nem kötelező kutyát tartani, ez mondjuk. Igaz.
"Egy fél órás budapesti séta alkalmával megszámoltam hány tócsa kutyahúgy van a járdán, házak falán."
Azt is megnézhetnéd, hogy ebből mennyi az emberé, csöveseké, nem csöveseké, férfiak csinálják jellemzően, nem viszik haza, láttam a lakótelepünkön is kutyasétáltatáskor, hogy alkesz pasas oda hugyozott a panelház oldalára, vagy a suli kerítés mellett (tudod, ahol a suliudvaron a kerítésen belül gyerekek is vannak), de a metróaluljáróban lakó csövesek sem a WC-n végzik el a dolgukat, láttam már olyat, aki az aluljáró lépcső aljára vizelt, meg olyat, aki a tér közepén álló szobor mellett dobta ki a fütyköst, az sem túl gusztusos, és sok ilyen van. Kutyapisit még nem éreztem büdösnek, alkesz-csöves pisit már igen.
Elfoglalt
Nincs ideje leszedni a zacsira hurkolódott pórázt
13 nem én jelentettem, de látom nálad betalált a válasz. Attól, hogy másokat szarházizol, attól még ugyanolyan semmirekelő dolog, hogy hagyod házfalára meg járdára végeztetni a kutyád dolgát, mint ha te magad is ott csinálnád. Nincs különbség.
Pedig mondtam több lehetőséget is, meg lehet oldani normálisan, csak hát az igénytelenség...
Azért a parkokban elég tulok dolognak tartom a kutyának engedni lehugyozni a fákat.
Én szeretek fák törzsének dőlve olvasni….érted….
És igen nekem is életem nagy részében volt kutyám, de igyekeztem úgy tartani, hogy ne a 6. szomszédomnak legyen vele dolga, hanem nekem.
Kutyát csak papírral (egy rendes képzés, vizsgákkal) engednék tartani, annyi felelőtlen, ostoba, lényegében állatkínzó állattartó van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!