Ryanairnél muszáj pont 20x20 cm-esnek lennie a folyadékok tárolására szolgáló zacskónak a kézipoggyászban? Mennyire veszik ezt cm-re szigorúan?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 14:55
1/9 anonim válasza:
A ryanairnek ehhez semmi köze. Ez mindenhol egyseges szabalyzas, es igen akkoranak kell lennie, amekkora elo van irva, ha nem akkora, nem hasznalhatod.
2/9 anonim válasza:
Nem veszik annyira szigorúan, nekem több átlátszó zacskóm van, attól függően, hogy mennyi holmit viszek, kisebbe, vagy nagyobba pakolok. A lényeg, hogy átlátszó legyen. A benne lévő folyadékos flakonok max. 10 ml űrtartalmúak lehetnek (pl. egy félig töltött nagyobb flakont kidobnak).
3/9 anonim válasza:
Bocsánat elírtam, 100 ml lehet a flakon.
4/9 anonim válasza:
1 literesnek kell lenni. Amúgy amilyen fejetlenség van a biztonsági kapuknál nem nagyon foglalkoznak hogy leméregessék, bár ha szemre nagyobb és kifogsz egy szabálykövetőbb biztonságit akkor simán kidobatják. Én amúgy is annak a híve vagyok hogy tartsunk be minden szabályt, nem véletlen vannak, aztán akkor nem kell ott sápítozni hogy kidobatnak vagy épp bizonyos esetben fel sem engednek a gépre. És akkor ide sem kell egy újabb értelmetlen bugyuta kérdést kirakni.
5/9 anonim válasza:
Ezt nem a Ryanair szabályozza, ez egy egységes reptéri szabályozás, semmi köze a légitársasághoz. Amúgy reptérfüggő, sok reptéren nem fogadják el a nagyobb zacskókat akkor se, ha csak 1-2 100 ml-s flakon van benne, tőlem már többször elvették az ennél nagyobb átlátszó, zárható zacskóm még úgy is, hogy csak egy dezodor és egy szemcsepp volt benne. Adtak helyette kisebbet ingyen, de ha olyan a szekus, akkor előfordulhat.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. febr. 26. 18:14
7/9 anonim válasza:
pont nem érdekli őket. ha annyira számítana, akkor ingyen osztogatnák az elfogadható méretű zacskókat (ahogy pl. london stansteden teszik, de ott se érdekli őket ha nem pont abba a zacsiba rakod a cuccaidat, cask legyenek zacskózva)
8/9 anonim válasza:
7es Dublin reptéren például nagyon is érdekli őket, ingyen kinn vannak a zacskók már az előtérben, de nézik is amikor pakolsz a szalagra és ha sajátot hozol, ami nagyobb a megengedettnél, akkor szépen átpakoltatják veled a cuccaidat. Havonta repülök onnan, szóval képben vagyok. :) De a legtöbb reptéren tényleg tesznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!