A pórázra csomózott zacskónak mi a funkciója?
Figyelt kérdés
Sokaknál látom hogy a kakizacsit rácsomózza a pórázra. Sose értem ez mire jó?2023. febr. 3. 08:47
1/23 Kólauborkával válasza:
Hát van egy szabad keze, nem kell tartani külön ès mindig kéznél van, ha kell. Van aki nem tart zacsit csak úgy a zsebébe, hanem csak viszi a sétára.
2/23 anonim válasza:
Talán ezzel jelzi másoknak, hogy fel fogja szedni a kutyakakit, ne támadják le előre, miközben a kutya a dolgát végzi.
3/23 anonim válasza:
Lehet neki ez a megoldása arra, hogy biztosan ne felejtsen zacsit vinni magával.
4/23 anonim válasza:
Így tuti nem marad otthon, és látható helyen van, nem kapok beszólásokat (mindig összeszedem)
5/23 anonim válasza:
Ez is egy megoldás, hogy magaddal vidd a zacsit, bár nekem ott van a tartó a póráz fogantyúján.
6/23 anonim válasza:
Nem lehetne mindezt összeszedni a kis kedvencen után...?
De hát ez csak egy kutya!!!
7/23 anonim válasza:
Egy fél órás budapesti séta alkalmával megszámoltam hány tócsa kutyahúgy van a járdán, házak falán. 218-at sikerült. Undorító.
8/23 anonim válasza:
Rendben, akkor csinálok neked pár fotót, aztán megadom a címet és felnyalhatod. Megegyeztünk? Vagy akkor egyszerűen eltűnsz? Nem értem miért kell tagadni a teljesen egyértelműt.
Itt van két remek cikk a témában, épp hugyozó kutyákkal :
Hozzám hasonlót biztos nem látsz, mert a prolik nem panaszkodnak az undorító mocsokra az utcákon, ahogy pl téged sem zavar a töménytelen ürülék 2 méterenként. Engem viszont zavar, mert igényes vagyok.
9/23 anonim válasza:
#7 szerinted az állatok hova pisiljenek? A természet az élőhelyük, de az ember betondzsungelt épített!
10/23 anonim válasza:
#7 És mégis mit javasolsz, öcsisajt? A kakit összeszedem a kutyám után, mert én se szeretek kutyaszarba lépni, de a pisit? Azt nem tudom felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!