Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A pórázra csomózott zacskónak...

A pórázra csomózott zacskónak mi a funkciója?

Figyelt kérdés
Sokaknál látom hogy a kakizacsit rácsomózza a pórázra. Sose értem ez mire jó?

2023. febr. 3. 08:47
1 2 3
 1/23 Kólauborkával ***** válasza:
99%
Hát van egy szabad keze, nem kell tartani külön ès mindig kéznél van, ha kell. Van aki nem tart zacsit csak úgy a zsebébe, hanem csak viszi a sétára.
2023. febr. 3. 08:49
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán ezzel jelzi másoknak, hogy fel fogja szedni a kutyakakit, ne támadják le előre, miközben a kutya a dolgát végzi.
2023. febr. 3. 08:52
 3/23 anonim ***** válasza:
99%
Lehet neki ez a megoldása arra, hogy biztosan ne felejtsen zacsit vinni magával.
2023. febr. 3. 09:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Így tuti nem marad otthon, és látható helyen van, nem kapok beszólásokat (mindig összeszedem)
2023. febr. 3. 09:46
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy megoldás, hogy magaddal vidd a zacsit, bár nekem ott van a tartó a póráz fogantyúján.
2023. febr. 3. 09:49
 6/23 anonim ***** válasza:
5%

Nem lehetne mindezt összeszedni a kis kedvencen után...?

De hát ez csak egy kutya!!!

https://www.youtube.com/watch?v=F5L3xC99om0

2023. febr. 3. 09:58
 7/23 anonim ***** válasza:
13%
Egy fél órás budapesti séta alkalmával megszámoltam hány tócsa kutyahúgy van a járdán, házak falán. 218-at sikerült. Undorító.
2023. febr. 3. 10:05
 8/23 anonim ***** válasza:
14%

Rendben, akkor csinálok neked pár fotót, aztán megadom a címet és felnyalhatod. Megegyeztünk? Vagy akkor egyszerűen eltűnsz? Nem értem miért kell tagadni a teljesen egyértelműt.

Itt van két remek cikk a témában, épp hugyozó kutyákkal :

[link]

[link]

Hozzám hasonlót biztos nem látsz, mert a prolik nem panaszkodnak az undorító mocsokra az utcákon, ahogy pl téged sem zavar a töménytelen ürülék 2 méterenként. Engem viszont zavar, mert igényes vagyok.

2023. febr. 3. 10:37
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
#7 szerinted az állatok hova pisiljenek? A természet az élőhelyük, de az ember betondzsungelt épített!
2023. febr. 3. 10:55
 10/23 anonim ***** válasza:
98%
#7 És mégis mit javasolsz, öcsisajt? A kakit összeszedem a kutyám után, mert én se szeretek kutyaszarba lépni, de a pisit? Azt nem tudom felszedni.
2023. febr. 3. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!