Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust tartsak, ha a...

Milyen kutyust tartsak, ha a fő szempont nekem, hogy a kutya játékos legyen? Régen német juhászom volt és ő szeretett velem sokat játszani még felnőtt korában is. De gondoltam rá, hogy tarthatnék mondjuk husky-t is. A husky-k mennyire játékosak?

Figyelt kérdés

2023. jan. 20. 10:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
"én meg pár hetes, vagy maximum 2 hónapos kutyust szeretnék haza hozni, hogy én nevelhessem fel." - > a két hónapos kor az abszolút minimum, azalatt állatkínzás és a törvény is tiltja.
2023. jan. 20. 12:04
 22/34 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves vagy mégis? :D ilyen fogalmazással és mentalitással max 15-nek képzellek.. az hogy elviszed mindennap sétálni az nem egyenlő azzal, hogy rendszeresen meg van futtatva. Nagy a kert? És akkor a kutya majd önszántábók mindennap körbe futja a házat? Nem csak játszani meg simogatni kell, hanem tanítani is, a német juhász nagyon intelligens fajta, de fajtától függetlenül minden kutyát tanítani kell vagy legalábbis kéne.. Ehhez tudom ajánlani a kutya iskolát, ami közös programnak is kiváló. Egy tenyésztőtől vásárolt állat ára akár több százezer forintra is rúghat és ez csak a kezdet. Rendszeres oltások, minőségi étrend, ne adj isten egy betegség.. A válaszaid alapján egyáltalán nem tünsz felkészültnek, csak bízni tudok benne, hogy egy normális tenyésztő felméri hogy hova is kerülne a kutyája, te pedig felnősz és alaposan beleásod magad, mivel jára felelős állattartás.
2023. jan. 20. 12:10
 23/34 anonim ***** válasza:
63%
Végül is a kutya egy játékszer....
2023. jan. 20. 12:12
 24/34 Thunderfairy ***** válasza:
78%
Ha játszótárs kell akkor hivd fel pár órára az unokahugod/unokaöcséd és sakkozatok pár partit.
2023. jan. 20. 12:44
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Hiába lett lepontozva, a 21-es, igaza van: két hónapos kor, vagyis nyolc hetes a nagyon MINIMUM amit az anyja mellett kéne töltenie a kiskutyának a törvény szerint is: de normális ember három hónapos kora előtt nem adja gazdának a kölyköt.
2023. jan. 20. 12:48
 26/34 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk annak, aki az ennyire elemi dolgokat nem tudja harminckét éves fejjel, nem kéne kutyát tartania...
2023. jan. 20. 12:51
 27/34 anonim ***** válasza:
8%
8 hét az nem két hónap, hanem 56 nap, az a minimum, nem a két hónap.
2023. jan. 20. 13:31
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

Miért pont a német juhász-rotit hoztad fel, mint rossz (keverék) példa? Az enyém is az, nagyon játékos, tanulékony, szófogadó. Ha olyan parancsot adok, amit nem tud, akkor igyekszik kitalálni, hogy vajon mit várok el tőle.

Ez a (nyílt) nácizmusod meg undorító. Egy keverék kutya pont olyan, mint egy fajtatiszta, ha csak házikedvencként nézzük őket - ergo pont ugyanúgy viselkednek, pont annyira vannak eltérő személyiségjegyeik, satöbbi.

2023. jan. 20. 13:42
 29/34 anonim válasza:
4%
32 éves leszek, nem érdekel mit mondotok. A német juhász lesz a játszó pajtim és kész. Nincs baj a fejemben, és akkor is tiszta vérvonalú kutyám lesz tenyésztőtől.
2023. jan. 20. 15:28
 30/34 anonim válasza:
17%
Sz@rok a felelős állattartásra. Lesz németjuhászom.
2023. jan. 20. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!