Milyen kutyust tartsak, ha a fő szempont nekem, hogy a kutya játékos legyen? Régen német juhászom volt és ő szeretett velem sokat játszani még felnőtt korában is. De gondoltam rá, hogy tarthatnék mondjuk husky-t is. A husky-k mennyire játékosak?
Nem tudom a németjuhász mint ajánlás hogy jött össze mert senki sem ajánlotta, mindegy. Neked inkább valami kistestű öleb passzolna jobban (nem kistestű munkakutyákra/ kotorékebekre stb gondolok, hanem olyan fajtákra amiket ténylegesen “kis kedvencnek” tenyésztettek) aminek tényleg elég fárasztás a napi játék meg séta s méretéből adódóan nem tud akkora kárt tenni tárgyakban vagy más emberekben abban az esetben ha félrenevelnéd. Merthogy az írásaid alapján kissé komolytalannak meg fogalmatlannak tűnsz. Például nem esett le miért írták ,hogy minden kutya FAJtiszta, a kertet elégséges mozgástérnek gondolod, pár hetesen hoznád el, első gondolat kapcsán idekeverted még a nácikat is stb. Inkább plüsst ajánlanék.
32 evesen azert van baj a fejben.:D
Lehet az elozo nemetjuhasszal szerencsed volt, de nagyon tul vannak tenyesztve, ami eredmenyez mozgasszervi, egeszsegugyi es idegrendszeri zavarokat is ennel a fajtanal, nagyon jarj utana melyik tenyesztotol (ne zugszaporitotol) veszed, es ne munkavonalasat keress, hanem hobbi celra, egeszsegugyi szuresei, papirjai legyenek, mert nem fogsz vele birni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!