Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutya illene hozzám?

Milyen fajta kutya illene hozzám?

Figyelt kérdés

Kistestűek közül szeretnék választani, hogy megadhassam neki mindenből a legjobbat.

Szeresse a sok szeretgetést, velem aludna.

Klikkerezős trükktanfolyam, BH vizsga, rally obedience, agility szeretnék vele kipróbálni.

Az átlag hétköznapokom(amikor nincs kutyasuli) csak 2*45perc + 2*15perc séta lenne + 1 óra itthoni gyakorlás és játék.

Igazából egy cuki szeretgetni való, nem állandóan pörgős, de azért élettel teli, aktív kiskutyát szeretnék.

Orijen tápot enne, memória habos ágya lenne, nagyon sok játéka és színes hámja, póráza, kerámia edénye.

Tipikus elkényeztetett öleb, csak jól nevelt kiadásban.

Csivava meg havanese tetszik, nem tudom, ők mennyire alkalmasak erre?

2023. jan. 14. 10:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy talán ami jó lenne, a törpe pincser?
2023. jan. 14. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Papillon esetleg? :) Kb. 90%-ban megegyezik az elvárásaidnak, csak ő nem az a tipikus elkényeztetett fajta. :)
2023. jan. 14. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
A csivava és a törpe pincser elég sok mozgást igényel, nagyon energikusak. A havanese az jó lehet, meg a tibeti spánielt tudom még ajánlani a leírtak alapján.
2023. jan. 14. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Máltai selyemkutya, nagyon értelmesek és aranyosak. Az igényeidnek szerintem megfelelnek (De nagyon játékosak általában)
2023. jan. 14. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha szeretnél vele ilyen kutyás sportokat is csinálni, én azt mondanám hogy inkább uszkár. :)
2023. jan. 14. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Sztem menhelyen, fajtamentésnél is találsz kistestű és erre alkalmas kutyát, és ha egyet örökbefogadsz, kettő kutyát mentesz meg.

Ha preferált fajta van amiből nem engedsz (csivava, havanese), akkor fajtamentést keress fel.

2023. jan. 15. 10:00
 7/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a tacskó is megfelelő társ lenne, nagyon bújos, és nagyon tud szeretni. Azonban, ha sportokat is szeretnél vele, akkor kell ügyelni a gerincére, másképp nagyon okos, hamar tanul, imád sétálni, de azt se bánja, ha otthon pihenhet, a szobatisztaságot is hamar megtanulja.Szerintem életem egyik legjobb döntése volt, amikor tacskó mellett döntöttem.
2023. márc. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!