Hogy lehet kiirtani a bolhat a lakasbol?
Hetfon kerult hozzank a fel eves rosszasag es szerdan mikor orvoshoz mentunk kiderult, hogy tele van bolhaval.
2 masik tacsi melle jott, akik rendszeresen kapjak a bravecto tablettat.
A kicsi is kapott most szerdan bravectot es este mar lattuk is, hogy pattognak ki belole a foldre amerre jart.
Volt ami kijott belole, de a foldon meg vergodott. Ezek meg eletkepesek lehetnek?
Ami moshato 60fokon azt kimostuk . A szonyeget es kanapet nem tudjuk kimosni. Erre van valami hazi csodamodszer?
Mivel es hogy tudnank teljesen bolhamentesse tenni a lakast?
A bravecto tegnaprol mara az osszes bolhat megolte vajon a bundajan?
Ez utan a kutyat csak alaposan meg kell furdetni? Es megoldodik a problema?
Segitsetek kerlek mit szukseges tenni ilyenkor? Elegge meg vagyok ijedve, hogy ne legyen tele bolhaval a lakas.
Bravecto tabletta jó! De ha már van bolha, akkor kell egy fürdetés is. Bolhasamponnal.
Szívósak a bolhák nagyon, de én inkább attól tartanék, hogy olyan is potyogott ki amelyik nem szívott vért! Az nem fog meghalni, a bolhapeték évekig is életben maradhatnak a padló repedéseiben!
A 60 fokos mosás jó. A szőnyeget és kanapét MINDENKÉPP ki kell mosnotok. Ha nincs olyan porszívótok, ami tud vízzel tisztítani, akkor béreljetek egyet egy délutánra mindenképpen! De ennyi kutyinál már érdemes beruházni egy "kutyás" porszívóra/tisztítógépre. Nekem Thomas Pet & Family Aqua porszívóm van, nagyon tudom ajánlani. Van hozzá 6 különböző fej, tudsz vizesen is tisztítani.
Mindenképp porszívózzatok fel alaposan, a padló repedéseire külön odafigyeléssel, majd nagyon erős tisztítószerrel mossatok fel!
Na akkor mondom, hogy mit hasznalj, aminek ertelme is lesz:
Neostomosan, ezzel kell befujni. lemosni, felmosni mindent, amit lehet. Nem hagy foltot semmin, de figyelni kell a megfelelo higitasi aranyra asszem.
A kutyat megfurdetheted, csak ugy, hogy kimosd belole a koszt, de a tabletta melle mar nem kell bolhairot sampon, megteszi a sima is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!