Igaz hogy megkergettek kutyákat petárdával?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 22:10
21/28 anonim válasza:
Igazad van!
#AnimalsArePeopleToo
23/28 anonim válasza:
"Igaz hogy megkergettek kutyákat petárdával?"
A szó szoros értelmében nem valószínű.
Kétlem, hogy bárki petárdával a kezében üldözőbe venne egy kutyát.
A valóság az, hogy a durrogások miatt sok kutya bepánikolt és megszökött a világba. Sajnos, ez minden szilveszterkor előfordul.
24/28 A kérdező kommentje:
Nem az volt hogy utána dobták és úgy robbant és a kutya gyorsabban futott miatta? Akkor stimmel a petárdával kergetés
2023. jan. 4. 17:14
25/28 anonim válasza:
Egy ismerősömnek az édesanyja alá dobtak viccből petárdát. Terhes volt, elvetélt. A tettesek gyáván elfutottak. Ez eléggé meghatározza viszonyom a petárdázókkal. Belépnék az ÁVH-ba is azzal a feltétellel, hogy ezeket én kezelhessem.
26/28 anonim válasza:
Én amúgy is belépnék az ÁVH-ba...
27/28 anonim válasza:
Igen én is megkergettem őket kuva jó volt!!!
28/28 vyrob válasza:
Ezzel büszkélkednek az állatvédők Hogy a petárdázás.. Na most igen első az hogy undorító hogy bedobják viszont az is undorító és egyben fel háborító ez a felvételen is tisztán látszik is hogy te meg bameg hogy tartasz kutyát ! Nyitott lyukas kapu mellett tart kutyát Cigánya szarva a kutyájára miközbe bent nézi a tévét .. Úgy hogy meg sincs kötve Lehetséges hogy ez egy bosszú volt a helyiektől mert lehet ezek a kutyák már támadtak is a faluban ugye ezt mondja maga a gazdájai is hogy huha ha azok kiszöknek támadnak hát akkor meg mért is lyukas alul a kapu és mért nincsenek megkötve? Barátnőmet és a haverját pont egy ilyen kaland érte Jánoson kerités szélén jön ki a pitbull terrier és megy feléjük jó hogy biciklivel voltak és gyorsabbak voltak .. ezt nem tudjuk hogy itt mi volt de az élet körülmények szánalmasak Látszik itt is Hogy a petárda miatt hápoktak amiatt nem hápoktak a kedves állatvédők hogy a kutya életveszélyesen van tartva és veszélyes a közösségre nézve is na persze a duranda telepen szerintem a legkisebb kihivás a petárda de nézzük meg milyen a környék is : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!