Igaz hogy megkergettek kutyákat petárdával?
#5:
Igen, egy kutya miatt, te tökfej, vagy talán szerinted normális dolog, hogy egy kétlábú majomszármazék petárdával kerget egy szerencsétlen állatot?!
12, én ezzel nem értek egyet, és míg egynémely "embertársamnak" visító röhögéssel bírnám szétverni a fejét egy tűzoltócsákánnyal, addig egy kutyát még ha megtámad, sem bántanám jobban a szükségesnél.
Az ember felsőbbrendűsége felelősséget jelent. Felelősséget és következményt. Azok számára, akik ember voltukat levetkőzik, a büntetésnek kegyetlennek kell lennie, mert nem érdemelnek mást.
Én személy szerint igazságtalannak érzem hogy csak a kutyákat bántalmazók ellen lépünk fel, mi lesz a többi állattal? Miért a kutyánál húzzuk meg a határt? Ez diszkrimináció. A csirkéket pl lágerekben tartják, a disznókat szintén, vagy nyáron rengeteg rovar esik áldozatul az embernek, csapják le a szúnyogokat stb. Mindenkinek aki bánt egy állatot, teljesen mindegy hogy kutya, szúnyog, kishörcsög, lepényhal azt vinni kéne egy életre börtönbe.
#AnimalLivesMatter
#22 azért szerintem kicsit aránytalan büntetés egy szúnyog lecsapásáért életfogytiglan börtön🤣Főleg, mert a szúnyog élősködő és betegségeket is terjeszthet, én meg nem adtam neki engedélyt arra, hogy a véremet szívja.
Azt remélem, hogy a kérdésben említett férgek megkapják a bosszút, ami nekik jár és tovább kéne szigorítani az állatvédelmi törvényt, csak a mi balkáni országunk még ebben is le van maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!