Használnak valamit ezek a boltban kapható kutyariasztó/távoltartó spray-k?
Párom kutyája egy kényes kis padlócirkáló vakarcs, amióta esős, latyakos idő van, csak az udvar betonozott részein hajlandó közlekedni, emiatt újabban a falat pisálja telibe. Vagy a biciklimet. Vagy a másik kutya vizestálját.
Mivel párom konkrétan semmit nem tesz ezügyben, gondoltam az adott helyeket lefújom valami szagos cuccal ami távol tartja onnan a kutyát.
Érdemes beruházni ilyesmire? Vagy házilag lehet valamit használni? Ecet jó lehet?
Fújkálni lenne eszetek, de nevelni, és tiltani a helytelen viselkedést, jutalmazni a helyeset, na azt már nem?
Isten az égben, mikor lesz már végre kötelező kutyajogsi az országban???
11#
Kommentelni van eszed, de elolvasni amit írtam, na azt már nem?
Isten az égben, mikor lesz már végre kötelező a szövegértés az országban?
Na, a fotelállatvédó barmok már itt vannak, és a kutya, paprikaspray-s lefújását vizionálják. Agyhalottak.
Mondjuk én múltkor a Gyakorin megkaptam, hogy pedofil vagyok. Mert a belinkelt képen volt egy lány. 44 éves.
Na, a fotelállatvédő barmok már itt vannak, és a kutya, paprikaspray-s lefújását vizionálják. Agyhalottak.
Mondjuk én múltkor a Gyakorin megkaptam, hogy pedofil vagyok. Mert a belinkelt képen volt egy lány. 44 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!