Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használnak valamit ezek a...

Használnak valamit ezek a boltban kapható kutyariasztó/távoltartó spray-k?

Figyelt kérdés

Párom kutyája egy kényes kis padlócirkáló vakarcs, amióta esős, latyakos idő van, csak az udvar betonozott részein hajlandó közlekedni, emiatt újabban a falat pisálja telibe. Vagy a biciklimet. Vagy a másik kutya vizestálját.

Mivel párom konkrétan semmit nem tesz ezügyben, gondoltam az adott helyeket lefújom valami szagos cuccal ami távol tartja onnan a kutyát.

Érdemes beruházni ilyesmire? Vagy házilag lehet valamit használni? Ecet jó lehet?

2023. jan. 3. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Fújkálni lenne eszetek, de nevelni, és tiltani a helytelen viselkedést, jutalmazni a helyeset, na azt már nem?

Isten az égben, mikor lesz már végre kötelező kutyajogsi az országban???

2023. jan. 3. 17:04
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Elolvastad a kerdest es a valaszokat kedves 11-es? :) Ha igen, akkor most miert is akarsz epp agyverzest kapni?
2023. jan. 3. 17:07
 13/19 A kérdező kommentje:

11#

Kommentelni van eszed, de elolvasni amit írtam, na azt már nem?

Isten az égben, mikor lesz már végre kötelező a szövegértés az országban?

2023. jan. 3. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy elolvastam. Egy össze-vissza hugyozó kutya, amire nincs rászólva, szerinted okés? Hülye gazdának (és hozzátartozóinak) hülye kutyája van. Mint írtam, nevelni kellene, de hát az n em megy, ugyebár. Nem mindenkinek való kutya. Bizony.
2023. jan. 3. 17:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerinted nem szólok rá, ha észreveszem? A gazdája nem neveli, én meg nem fogom, leírtam. Van saját kutyám, jól nevelt, fiatal kau, ha fejre állok sem tudok mellette még eleget foglalkozni a 12 éves tacskó keverékkel, mert nem egyformák az igényeik. Ha ettől hülye kutya hülye gazdájának a hülye hozzátartozója leszek, ám legyen. Én becsületesen foglalkozom azzal a kutyával, amelyikért felelősséget vállaltam.
2023. jan. 3. 17:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Na, a fotelállatvédó barmok már itt vannak, és a kutya, paprikaspray-s lefújását vizionálják. Agyhalottak.

Mondjuk én múltkor a Gyakorin megkaptam, hogy pedofil vagyok. Mert a belinkelt képen volt egy lány. 44 éves.

2023. jan. 3. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, a fotelállatvédő barmok már itt vannak, és a kutya, paprikaspray-s lefújását vizionálják. Agyhalottak.

Mondjuk én múltkor a Gyakorin megkaptam, hogy pedofil vagyok. Mert a belinkelt képen volt egy lány. 44 éves.

2023. jan. 3. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Először távolítsd el az összes kutyát biztonságos helyre, aztán klóros fertőtlenítővel tisztíts le mindent alaposan, amit már összepisilt, ugyanis a régi pisi szagmaradványait maradéktalanul el kell tüntetni, mivel amíg érzi a pisiszagot, azt hiszi, hogy szabad oda pisilni. Aztán öblítsd le, szárítsd meg a tárgyakat, utána akár vamilyen illatosítóval is lefújhatod. Utána jöhét a nevelés. Nem írtad le, de ezek szerint a kutya nem a séta közben végzi a dolgát, hanem az udvaron? Akkor az udvaron kell kialakítani egy száraz helyet, ahová a betonozott részén eljut és odapisilhet, pl egy póznát. Párod lapátra tétele nem opció, ha ennyire xarik bele?
2023. jan. 3. 23:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem opció.
2023. jan. 4. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!