Kinek és mennyire vált be kutyariasztó használata?
A gyereket teszed csak tonkre vele.
A kutyaugatast meg lehet szokni es nem ebredsz fel ra.
Most a gyerek miatt mas a hormonrendszered,olyan,h riadj fel,ha vmi nesz van vagy a gyerek sir.
A szomszéddal kellene ezt megbeszélni, hogy éjjelre zárja el a kutyákat, nevelje meg őket, vagy használjon erre az időre ugatásgátló nyakörvet.
Elég nagy szemétség a saját udvarukban terrorizálni a kutyákat...
Faszt lehet megszokni az ugatast, a 2-es akkor meg nem lakott allandoan ordito kutya mellet. Oruljon neki!
De en abszolut megertem a kerdezot, sajnos nekem is van ilyesmiben tapasztalatunk, borzaszto egy kinzas ez. Otletem nincs, en inkabb koltoztem, mert szerencsere csak alberlet volt.
De tenyleg szornyu ez.
Kedves Kérdező! Ez egy elfogadhatatlan állapot. De itt jellemző, hogy az állattartásnak nincs kultúrája. Ne tűrjétek, hogy ez a birtokháborítás tönkretegye az életetek, egészségetek.
Próbáltál normálisan, határozottan tárgyalni a szomszéddal? Ha igen, mi lett az eredménye?
Én vettem múlt évben egy GoodLife DogSilencer MAX kutyarisztót és sokat használ. Mondjuk elég drága. Én Csehországból rendeltem, és ha nem vált volna be, x időn belül visszafizetik az árát. Egy próbát szerintem megér Nektek is.
Jól be kell állítani, ami nem könnyű, ki kell tapasztalni.
Fontos, hogy minél jobb rálátása legyen a célpontokra.
Mondjuk a süket, nagyothalló célpontokra hatástalan.
Vannak még az ugatásgátló nyakörvek, csak ahhoz a gazdája beleegyezése kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!