Lacko62 kérdése:
Érdekelne,milyen tapasztalataitok vannak az ultrahangos kutyariasztoval? a youtube videokon mintha nagyon szepen mukodnenek, de akartam rendelni egy oldalrol, ahol voltak hozzaszolasok is,és ott ugy írták,hogy semmi hatása nincs egy ilyen riasztonak
Figyelt kérdés
most akkor nem merek rendelni. mukodhet - vagy nem??? vagy marad a paprika spray??? mert a multkor ram tamadt egy kutya, szerencsere mindig van a zsebemben paprika spray. muszaj voltam hasznalni, mert a kutya csak tamadt meg tamadt...#kutya elleni ultrahangos riasztó
2022. márc. 22. 10:53
1/6 anonim válasza:
Az ilyen riasztó 10 kutyából egyre hat. A többi hozzá van szokva a zajokhoz, vagy nem zavarja, vagy süket. Ha fontos az épséged, inkább spray-t vigyél. Cigók ellen is jó.
2/6 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja. Először is, akárcsak az embereknél, az idősebb kutyák már nem hallják a magas hangokat, így rájuk nem hat. Másodszor, a legtöbb városi kutyát nem zavarják az erős zajok.
3/6 anonim válasza:
1 a rasszizmusból vissza lehet venni 😉
4/6 Thunderfairy válasza:
Igaza van az 1-es hozzászólónak kedves 3-as válaszoló. Nem lenne jó ha egy erdei úton támadás érné rossz szándékú emberek által.
5/6 anonim válasza:
Off. Kérdező azt írtad, hogy paprika spray t használtál támadó kutya ellen. Az érdekelne, hogy a kutyának ilyen esteben ugye nem lesz baja? Úgy értem, hogy maradandó sérülése lesz-e.
Nem kötekedésből kérdem, de már régebben kerestem erről infót és nem találtam, neked meg van tapasztalod.
6/6 anonim válasza:
4 de nem csak a roma származású emberek képesek rosszra, emiatt felettébb sértőnek találom ezt a hozzászólást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!