Miért ennyire buták az emberek?
Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok megosztani Facebookon, hogy elszökött a kutyája szilveszterkor. Én nem védem a barom durrogtatokat, de szilveszter előtt a csapból is az folyt, hogy ilyenkor figyeljünk a kutyákra, zárjuk be őket, legyenek lakásban. Akkor miért nem fogadják meg a tanácsot??? Utána meg sír a szájuk... Nem hiszem el, hogy egy éjszakát nem lehetnének lakásban... Pláne sok yorkit látok, hogy eltűnt, nem hiszem el, hogy lakásban volt, egyébként hol tarthatják???... Én csak a kutyákat sajnálom, a "gazdákat" nem... És sok kutyus a felelőtlen emberek miatt hal meg, ütik el, szenved..2023. jan. 2. 14:30
31/34 anonim válasza:
Évi egy alkalmat bírjon már ki az ember.
A nyugtatokkal sincs baj, nem lesz tőle semmi baja.
Meg vigye be a lakásba vagy zárja el. Mondjuk azt a komoly, h itt is a kistestű bentre való kutyák vannak többségben, akik szöknek.
32/34 anonim válasza:
Ha Te sem félsz tőle és nem babusgatod ilyenkor nem fél Ő sem. Legalább is nálunk nem volt gond.
33/34 anonim válasza:
Vannak akik arra az 1 estére seengednék be. Pl egy kutyás rokonom is előbb gyújtaná fel a házat, minthogy beengedje a kutyát. Azt mondta ad neki nyugtatót, de tuti arra is sajnálta a pénzt.
34/34 anonim válasza:
Én se értem, hogy mondjuk egy yorki hogy tud séta közben elszökni. Ekkora kutyára nyilván hámot kell tenni, abból meg az életben nem bújik ki. Gondolom annyi eszük volt, hogy póráz nélkül sétáltatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!