Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ennyire buták az emberek?

Miért ennyire buták az emberek?

Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok megosztani Facebookon, hogy elszökött a kutyája szilveszterkor. Én nem védem a barom durrogtatokat, de szilveszter előtt a csapból is az folyt, hogy ilyenkor figyeljünk a kutyákra, zárjuk be őket, legyenek lakásban. Akkor miért nem fogadják meg a tanácsot??? Utána meg sír a szájuk... Nem hiszem el, hogy egy éjszakát nem lehetnének lakásban... Pláne sok yorkit látok, hogy eltűnt, nem hiszem el, hogy lakásban volt, egyébként hol tarthatják???... Én csak a kutyákat sajnálom, a "gazdákat" nem... És sok kutyus a felelőtlen emberek miatt hal meg, ütik el, szenved..

2023. jan. 2. 14:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Ilyenkor a kinti kutyákat is be kellene vinni, mert ha ki is van kötve és nem tud megszökni, szerencsétlen végig rettegi ezt az időszakot.

Nekem még nem volt kinti kutyám, de ha lenne is, biztos nem hagynám , hogy egyedül félelemben kint rettegjen egy lánc vagy mit tudom én mi végén.

2023. jan. 2. 15:03
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk benti kutyánk van. Még az udvarra is csak pórázon mertük kivinni.

Reggel 4 petárda maradványt találtunk az udvaron belül.

2023. jan. 2. 15:07
 13/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha fél az állat, akkor a láncot is kitépi, kerítésen is átugrik, kinyitja az ajtót, áttúrja magát a résen. Te is kerülhetsz hasonló szituációba, és akkor majd jókat csámcsoghatsz magadon.
2023. jan. 2. 15:14
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
A legjobb, mikor az ótvar ostobenkó pcsa felrakja a Facebookra, hogy eltűnt a csivavája. Chip? Ja, az nincs benne. Oké.
2023. jan. 2. 15:21
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
6os te teljes hülye vagy.Nem akarok ezen semmit megmagyarázni egyszerűen idióta buta hisztis agyilag 6 éves szintjén maradtál és fogsz is.
2023. jan. 2. 15:33
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
13 mas nem ne ezt az arcát mutasd a pyronak legyél okosabb mint akik nem lőnek viszont hisztiznek és hazugságot terjesztenek.Ne írj ilyet viccből se
2023. jan. 2. 15:35
 17/34 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan, mi jó ebben a durrogtatásban? Erre élveznek, erre dobják ki a pénzt?
2023. jan. 2. 15:36
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
A 17-es válaszát valaki le tudja fordítani magyarra? A vesszők használata csak úri huncutság?
2023. jan. 2. 15:41
 19/34 anonim ***** válasza:
26%

#8 Nekünk a szokatlan zajtól mindig az emberhez "menekült" a kutya, nem "el minél messzebbre"

Először a gazdájához fordul (feltéve, hogy jól van tartva). De ha a gazdáját nem érdekli, akkor valóban "elmenekül"

2023. jan. 2. 15:54
 20/34 A kérdező kommentje:
A legmegdöbbentőbb az volt, hogy egy yorki tűnt el... Az egyébként is hol van, az udvaron (télen)? De ilyenkor egy felelős gazdi még a kinti kutyát is beengedi és kimegy vele az udvarra wc-re is, vagy ha bepisil, az se gond, egy éjszakát ki lehet bírni... Számomra a legfelháborítóbb, hogy tényleg sok helyen elmondták, hogy vigyázzunk... Illetve az előző évi posztokból is lehetet volna tanulni...
2023. jan. 2. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!