Miért ennyire buták az emberek?
ÉS EZT IDE ÍRTAD KI????
Itt hiába írja le egy szakember, hogy nyugodtan adjon a tulajdonos az ebnek/macskának nyugtatót, amit állatpatikából vehet, vagy sima humán szert, pl.: Xanax, Frontin,..., azonnal törölve és bannolva van érte.
Én kiírtam Facebook csoportba is, törölték. Máskor meg jönnek a privátok, az ingyen tanácsokért, meg kérdezik, hogy miért csak havi 1 50%-os napot tartok. Na ezek után 1 sem lesz!
Ismerősnek pl úgy lógott meg a kutyája, hogy még épp csak szürkülni kezdett, (tehát órákkal az engedélyezett előtt, és eleve értelmetlenül világosban...) lövöldözni kezdtek a szomszédjában az idióták. Azonnal ment ki a kutyáért a kertbe, de az annyira bepánikolt, hogy addigra nem volt sehol. Tehát nála a szándék megvolt, hogy be lesz engedve a kutya, de hiába, ha a minimális elvárásokhoz se tartják magukat az idióták.
(Szerencsére a kutya meglett, fizikailag nem, """"csak""" lelkileg lett baja - beszorult menekülés közben, de annyira rettegett, hogy nyüszítéssel meg sehogy sem jelzett a gazdája hívására, csak másnap, akkor találták meg.)
Nálunk a kutya ha kint van és elsül egy puska, vagy dörög az ég, akkor nem elszalad, hanem bejön a házba.
Ahány embert ismerek, mindenkinél így van.
Nem tudom, mit csinálunk másképpen, mint itt szinte mindenki, de nálunk ha "baj van", mindig odajön hozzánk a kutya, és nálunk talál vigaszt.
Elszökni, "menekülni" soha nem is próbált egyik sem.
A kutyás, miért nem vesz az ebre GPS-t?
Miért nem ad neki nyugtatót?
Miért nem vesz egy karikás ostort, és séták alkalmával miért nem szoktatja a hanghoz?
Ja, jobb mártírkodni a neten.
28.
Na ez az! 1, azaz EGY nap. Ráadásul minden évben ugyan akkor. Mit tennének itt felénk, vagy nagyszüleim falujában? Havi szinten tűzijátékok. Barantás csoport, ostorokkal, meg lövöldözünk gumis fegyverekkel is az udvarban. Itt ne félj, megedződik az eb.
29
Ott teszik jol az emberek.A nagyszuleid falujaban.Ott biztos nincsenek elkenyeztetve,es nem is tamad meg senkit egy kutya.En adnam,ha itt Pecsett is havi szinten lenne tuzijatek😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!