Van egy kistestű kutyám, aki egész éjjel, és nappal kinn van a hidegben. Persze van neki háza. De mikor délután hazaérek a munkából, egy órára be szoktam engedni, hogy melegedjen. Ezzel jót teszek neki vagy sem???
Nem értem,miért kell egy kistestű kutyát kint tartani mikor abszolut nem valóak kintre!
Nincs aljszőrük,nincs mi szigetelje őket,közel vannak a földhöz,jobban kapják a hideget!
Mikor megyek munkába mindig elmegyek egy kertes ház mellett,ahol egy kis tacskó ül és sír,remeg mint a kocsonya. Borzasztó látni . Éjszaka bent van kolléganőm ismeri őket,de napközben kint van.
Nettó állatkínzás.
El kéne fogadni,hogy vannak fajták amik nem valóak kintre.
Mindig a régi korral jönnek,de azért régen inkább nagytestű házörzők voltak vagy pulik akiknek szintén nagy a bundája.
Kérdező mit gondolsz a válaszunk alapján a helyzetedről?
Tudsz/akarsz rajta változtatni?
Kistestű kutya tényleg nem való kintre, vigyáznod kell rá!
"De a vizsla meg a tacskó is ha lehet, beássa magát a hóba."
Te, mutasd már meg, hol van ekkora hó, itt örülni kell, ha esik egyáltalán, de pár óra alatt elolvad. Utoljára a 2018/19-es télen volt olyan hó, ami napokig megmaradt.
"a legtöbb heves havazás akkor következik be, amikor viszonylag meleg levegő van a talaj közelében – jellemzően -9 °C (15 °F) vagy melegebb –, mivel a melegebb levegő több vízgőzt képes visszatartani.
Mivel a hóképződés nedvességet igényel, a nagyon hideg, de nagyon száraz területeken ritkán esik hó."
Hat nem tudom, amikor ma delutan kivittem egy nagyobb setara a kutyat, -1 fok volt.
Hat en a vegere mar azt hittem, meghalok, ugy faztam, pedig volt rajtam minden.
Es ez meg istenes, par napja -6 fok volt nappal, az durvabb volt.
Nem latom a havat, de halalra fagyok en enelkul is. A tacskom se ugralt oromeben, amikor eroltettem a setat, dehat mozogni muszaj naponta. Hazafele szinte mar rohant, mert tudta, hogy vegre bemehet 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!