Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kistestű kutyám, aki...

Marsu kérdése:

Van egy kistestű kutyám, aki egész éjjel, és nappal kinn van a hidegben. Persze van neki háza. De mikor délután hazaérek a munkából, egy órára be szoktam engedni, hogy melegedjen. Ezzel jót teszek neki vagy sem???

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 22:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,miért kell egy kistestű kutyát kint tartani mikor abszolut nem valóak kintre!

Nincs aljszőrük,nincs mi szigetelje őket,közel vannak a földhöz,jobban kapják a hideget!

Mikor megyek munkába mindig elmegyek egy kertes ház mellett,ahol egy kis tacskó ül és sír,remeg mint a kocsonya. Borzasztó látni . Éjszaka bent van kolléganőm ismeri őket,de napközben kint van.

Nettó állatkínzás.

El kéne fogadni,hogy vannak fajták amik nem valóak kintre.

Mindig a régi korral jönnek,de azért régen inkább nagytestű házörzők voltak vagy pulik akiknek szintén nagy a bundája.

2022. dec. 14. 22:36
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mit gondolsz a válaszunk alapján a helyzetedről?

Tudsz/akarsz rajta változtatni?

Kistestű kutya tényleg nem való kintre, vigyáznod kell rá!

2022. dec. 14. 23:16
 33/39 anonim ***** válasza:
73%

"De a vizsla meg a tacskó is ha lehet, beássa magát a hóba."

Te, mutasd már meg, hol van ekkora hó, itt örülni kell, ha esik egyáltalán, de pár óra alatt elolvad. Utoljára a 2018/19-es télen volt olyan hó, ami napokig megmaradt.

2022. dec. 15. 18:26
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
#33 Apró logikai lépés: ha nincs hó, akkor nincs _annyira nagyon_ hideg.
2022. dec. 15. 19:13
 35/39 anonim ***** válasza:
79%
A hó nélküli tél hidegebb, mint hogyha van hó.
2022. dec. 15. 19:17
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Miért veszekedtek azon, hogy van-e hó vagy nincs??! Idioták..
2022. dec. 15. 19:20
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"a legtöbb heves havazás akkor következik be, amikor viszonylag meleg levegő van a talaj közelében – jellemzően -9 °C (15 °F) vagy melegebb –, mivel a melegebb levegő több vízgőzt képes visszatartani.

Mivel a hóképződés nedvességet igényel, a nagyon hideg, de nagyon száraz területeken ritkán esik hó."

2022. dec. 15. 19:22
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom, amikor ma delutan kivittem egy nagyobb setara a kutyat, -1 fok volt.

Hat en a vegere mar azt hittem, meghalok, ugy faztam, pedig volt rajtam minden.

Es ez meg istenes, par napja -6 fok volt nappal, az durvabb volt.

Nem latom a havat, de halalra fagyok en enelkul is. A tacskom se ugralt oromeben, amikor eroltettem a setat, dehat mozogni muszaj naponta. Hazafele szinte mar rohant, mert tudta, hogy vegre bemehet 🤣

2022. dec. 15. 19:24
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kitérőért, de a tudomány megcáfolja a 34-es válaszolót. Ennyi az off. A kistestű kutyának meg rossz kint, ez meg az egyetlen helyes válasz a kérdésre.
2022. dec. 15. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!