Miért ritka az öreg kutya?
Figyelt kérdés
16 éves a kutyám, sokat jövünk-megyünk, de hihetetlen ritkán találkozunk 10 év feletti kutyákkal. Hol vannak ?2022. dec. 12. 19:23
21/25 anonim válasza:
Az én kutyám 10 éves. Mindenki 5 hónaposnak nézi.
22/25 anonim válasza:
Öregembert se a konditerem, vagy a kéktúra útvonalán látsz. Van, de nem jellemző. Öreg kutyát se a parkban, futtatókban keress, mert azok örülnek, ha 15 percet tudnak sétálni, és nem is vágynak a kutyatársaságra
23/25 anonim válasza:
A németjuhászom 12 éves. Most épp a kertben van. A sétákat leszámítva az utcán, általában a vízparton, erdőkben, hegyekben vagy a mezőn vagyunk.
Futtatókba, parkokba sosem járunk, nem szeretem a kutyás közösségeket, a többségük olyan, mint egy szekta. Plusz nem is vagyok túl barátkozós. :D
24/25 anonim válasza:
Az angol cocker spániel kan kutyám 15 évig élt. Most egy mudi kanom van, 13 éves. Egyelőre semmi baja szerencsére. :)
25/25 anonim válasza:
Sajnos az enyém meghalt idén tavasszal 9 évesen. De amúgy ha láttál volna vele, sem gondoltad volna róla, hogy 9 éves, olyan fitt volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!