Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ruha lenne jó kutyának?

Milyen ruha lenne jó kutyának?

Figyelt kérdés
Benti kutya, nagytestű, nem fagy meg kint sem, eddig se volt ruhája. De most arra gondoltam hogy valami mellényt vagy polót adhatnék rá. Vagy bután állna rajta? A kutyáknak szánt ruhák aranyáron vannak. 🙄
2022. nov. 27. 08:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
2022. nov. 27. 08:16
 2/16 anonim ***** válasza:
1-es az super!
2022. nov. 27. 08:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt vannak megfizethetők is.

2022. nov. 27. 09:01
 4/16 anonim válasza:
45%

A kutyának nincs szüksége ruhára.

Csak a sok majom embert behülyítik, hogy valaki jól keressen ezekkel a vackokkal. Normális kutya nem is tűri meg magán a göncöket.

2022. nov. 27. 09:32
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Előbb adj rá valami nagyobb régi pólót hogy tűri e egyáltalán magán szerintem. Lehet ha megveszel neki egy drágát egyből lecibálja magáról. De egyébként ha bent van szerintem sincs szükség rá. Max szezonálisat vennék neki pl karácsonyi fotózásra neki
2022. nov. 27. 09:39
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
A kutyákat nem kell öltöztetni. Azért van budája a kutyának.
2022. nov. 27. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Az enyém benti, francia buldog. Semmit nem adok rá. Pedig napi 5-7 órát kint vagyunk.
2022. nov. 27. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Azert az eros kijelentes, hogy a kutyakat nem kell oltoztetni, van bundajuk...

Azt a kutyat kell oltoztetni, amelyik fazik! Altalaban a rovidszoru, 0 aljszorrel rendelkezo kutyak faznak, de amugy meg latszik rajtuk.

Tacskom es vizslam van, a tacsko meg se mozdul ruha nelkul, a vizsla igen, de ha csak sima setara megyunk (tehat pl nem futiba, ahol rohangal), akkor kap ruhat, mert fazik. Ha nagyon rohangal; akkor leveszem rola.

Persze ugye mindketten benti kutyak.

De ha a kerdezo kutyaja nem fazik, nem oltoztetnem. Meg a polo az ugy kb semmit nem melegit.

2022. nov. 27. 12:10
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, erről van szó.

Agybajt kapok mikor a sok okos kijelenti, hogy nem kell a kutyára ruha. Nagyon nem mindegy, hogy egy berni pásztorról vagy egy agárról van szó... nálam 3-ból 3 kutya fázik, mindegyik rövidszőrű, nem meglepő

2022. nov. 27. 14:13
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos en mar nem lepodok meg semmit. Mi vagyunk lemajmozva, akik normalisan tartjak a kutyat es ha szukseg van ra, oltoztetik, nem bent poenbol, hanem kint, mert fazik!

De ezek az emberek, akik kepesek rovidszoru kutyakat kibaszni telen is.

Benne vagyok egy tacskos csoportban 2 napja facebookon, de mar inkabb lepek is ki, mert osszeszorul a szivem, hogy ott mi megy.

Szaporitos kutyak, kint tartott kutyat, ahh, borzalom. Nem ertem, miert valaszt valaki egy kinti tartasra abszolut alkalmatlan fajtat, ha kinti kutya kell nem? Nem ertem...

2022. nov. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!