Egy normál súlyú Beagle kutyának milyen méretű ruha kell?
beagle kutyára ruha??? Isten őrizzen,hogy ruhát adj egy vadász kutyára!!!
Kár elcsúfítani mert divatozni akarsz.
Beagle vadászkutya,neki ösztönösen szüksége van a szagokra ami a bőrére tapad..
Azt hogy húz a kutyád a hám nem fog segíteni rajta.A hámot adsz rá akkor is húzni fog,akkor menne a többi kutyához.Ha elmúlt 1 éves inkább vidd trénerhez aki megtanítja,hogy miképpen viselkedjen.Addig meg neked kell "erős kezű" gazdinak lenni.(ami nem azt jelenti,hogy verni kell,mert azt nem ajánlom..Neked kell elérni,hogy te vagy a falkavezér,és a beagle téged fog követni..
Aranyos kutya,tündéri,vidám,bohókás,de egyben makacs,és önfejű..
Ne ruhákat akarj ráadni,hanem tanítsd..Ahhoz is rengeteg türelem,és idő kell
öööö előző két kommentelő. a Kérdező külön kiemelte h NEM húz, NEm fut kutyák után, szépen sétál láb mellett, tehát igen lehet neki hémot venni.
A másik hogy remélem csak télire akarsz neki kabátot... nagyon meleg van nekik. semmi szükségük nincs rá, ráadásul az ilyen közepes és kis kutyáknak még rosszabb a melegben mert közel vannak a talajhoz és még onnan is sülnek rendesen.
De ha meg szépen sétál akkor teljesen felesleges a hám,mert akkor meg úgyse fojtja a nyakörv se.Nekem is beaglem van,de szerintem nagyon hülyén néz ki hámban,mint a legtöbb vadászkutya.
Valami ruha meg max. télen,de az is valami egyszerű,mert az ilyen kis divatos ruhák elég hülyén mutatnak egy vadászkutyán.
az én tacskómnak télre van egy vastagabb ruhája, de csak azért h akkor is lehessen vele normálisan lent lenni, mert anélkül szobakutya lévén majd megfagy, de igy 45-50 percet is lent lehetünk vele akár -17 fokban.
de amugy soha-de soha nem adnék rá semmit, télit is azért mert eltűri ó, tud benne futni és ha meghempergetik a nagyok akkor sem ázik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!