Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen méretű ruhát rendeljek...

Milyen méretű ruhát rendeljek yorkie kutyának ebay-ről?

Figyelt kérdés
xs vagy s méret kell ?

2015. nov. 15. 15:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Attól függ, milyen méretű a yorki. Mini, extra mini, kozep, stb.
2015. nov. 15. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Kutyának ruha? Ne röhögtess...
2015. nov. 15. 15:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért kell ehhez az ebay? Bemész egy állatkereskedésbe (pl Fressnapf), rápróbálod és amelyik passzol azt megveszed, ennyi.
2015. nov. 15. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Ebay-ről sokkal olcsóbb és hatalmas a választék.

Mérd le a kutyát és keress mérettáblázatot a neten. Így könnyebben be tudod lőni, hogy mekkora kell rá.

2015. nov. 15. 15:54
 5/14 anonim ***** válasza:

1# mi az , hogy attól függ mini , extra mini. Ilyen nincs csak yorkshire terrier!

A kérdezőnek: bemész egy üzletbe a kutyával és rápróbálod de felesleges öltöztetni nem ember!

Én nagyon sokat foglalkoztam a fajtával több mint 10 évig és egyiknek sem volt ruhája.

Illetve volt de csak azért h a tekerést ( kiállítás ) ne szedjék le magukról. Az egy teljesen vékony ruhadarab csak a tekerést óvja. Az télen nyáron rajtuk volt.

2015. nov. 16. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Uccsónak. De igen, van. Yorki tenyésztő vagyok, szerintem jobban tudom, mint te
2015. nov. 18. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
#6, ha tenyésztő lennél akkor tudnád, hogy nincs. Te maximum szaporító vagy, mert hogy a fajta standardot még csak távolról sem ismered, az is biztos. Én ezzel nem vágnék fel, mert undorító dolog ész nélkül kutyákat dugatni és szültetni, aztán eladni pár tízezresért a kölyköket.
2015. nov. 18. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
extra mini yorki
2015. nov. 19. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:

5# vagyok

Kedves 6 válaszoló . Milyen tenyésztő vagy? Mi a kennel neved?

Mi az h van extra mini stb.. yorki?

Ne nevetess már , nagyon rossz emberrel kezdesz;)

2015. nov. 20. 15:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Az alomból a legkisebb példányt szokták mini yorki ként eladni. Általába ők a leggyengébbek is az alomba. Ebay-en minden ruha leírásánál találsz táblázatot. Én vízáló, téli esőkabátot vettem neki ebay-ról és nagyon jó minőségü, nagyon jó áron volt szerintem megérte.
2015. nov. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!