Kutyások, ez titeket nem zavar?
Meredeket mondok: én abba a gatyába amivel leülök a villamoson, leülök a kanapéra is.
Nem vagyok igénytelen ember, de már követni nem tudom ezt a steril burok mániát egyes kérdezők kapcsán.
Ami amúgy a bkk-n felszed egy nagytestű, azt felszedi egy kistestű is a mancsaival, vagy semmivel nem többet szed össze mint az utcán vagy a futiban.
Milyen fertőzésről beszélsz?
Vidéken patika tiszták maradnak az udvaron élő kutyák?
Vagy te sosem értél a saját kutyádhoz anno?
Erdei sétánál, kirándulásnál sem lesznek a kutyák sterilek.
Sok, a BKV padlóján heverésző , utcán lefekvő, leülő kutya be is megy a lakásban, miután hazaértek.Szerintem még egyetlen család sem halt ki emiatt fertőzésben.
Létezik olyan, hogy egészséges immunrendszer.
Ez olyan hülyeség. Amit a kutya behoz, azt behozom én is a nadrágommal, kabátommal, cipőmmel. Nem fertőtlenítem minden nap a telefonomat, kulcsomat, pénztárcámat és minden mást.
Ez a "jajj, fertőzés" dolog nekem kicsit olyan, hogy nem csak az számít ám, amin rugózol. A káskádról nem jön rád a baci, de a kutyáról igen?
Nyilván mos az ember kezet, meg hasonlók, de nem fogok minden egyes tárgyat és magamat mániákusan fertőtleníteni. Egyszerűen nem lehet mindent.
Ha pl. bevásárolsz, akkor is minden egyes dobozt, zacskót, üveget stb. fertőtlenítesz otthon az ajtóban? Mikor fertőtlenítetted utoljára a napszemüvegedet, fülhallgatódat? Minden nap kimosol mindent, pl. kabár, télen sál és sapka? Cipőfűző?
Én azt is hagyom, hogy a kutya arcon nyaljon! Jajj, bacik :)
Szóval nem zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!