Kutyások, ez titeket nem zavar?
Mondjuk az is biztos hogy a busz padlóját hamarabb nyalnám meg mint a kapaszkodót :D
Egyébként maga a talaj nem fertőző vagy hogy is mondjam. Az legfőkébb poros, homokos. Ami tényleg nagyon koszos az pl egy medence alja vagy a jelzőhomb. Na az fertőző.
Egyébként valamennyire igaz amit mondasz de annyira nem kell túl aggódni. Aluljáróban, buszon én nem kérem a kutyát sose hogy feküdjön vagy üljön le.
Kerdezonek a kovetkezo sorok nem fognak tetszeni. Elore is az elnezeset kerem.
Fekete rovidszoru kutyam van. Mindig csillogo a szore,tokeletesen rendezett,jolfesult,enyhen kirajzolodnak az elkulonulo izomcsoportjai.
Hidegben kabat van rajta.
Melegben max ul a jarmuvon,nehogy raessen vmi alkoholista. Nem merem fekudni hagyni csak,ha nincssenki kb.
Higieniaval nem foglalkozok. Futunk sokat egyutt a kutyammal hidegben esoben hoban is. Nem vagyunk betegek soha.
Lazan veszem a dolgokat. Egyikunk se celos aggodos teremtes. 😂Otthon se takaritok. A ruhaimon nincs kutyaszor a megfelelo alapanyagvalasztas miatt . Inkabb a sport meg a munka meg a minosegi sajat foztu etkezes megy.
A kutyam mindig csillogo szoru,nem budos es agyamban alszik.
Rendszeresen puszilgatom ,olelgetem,simizem, fogadom a szajonnyalasait.
N
Pont emiatt nem hordom a városba a kutyát. Undorító, ami pl az Andrássy járdákon van…
Kertben beugrik a kutya az autoba, es a seta az erdőn, mezőn valami normàlis helyen van. :)
Nem, de mi nem BKV-ztatjuk a kutyákat és nem is bentiek (szemét állatkínzó vagyo, tudom).
Pest mellett élünk, sosem vinném Pestre. Inkább kimegyünk a Dunapartra vagy messzebb kirándulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!