Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, ez titeket nem zavar?

Kutyások, ez titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Sok nagy testű kutyát látok a BKV-n, ahogy fekszenek a padlón vagy az utcán, ahol ki tudja, milyen kosz, fertő van, és gondolom utána sokan bemennek a lakásba vagy minimum megsimogatják őket, és utána nem mosnak állandóan kezet. De ez nem nagyon fertőzésveszélyes? Volt vidéken nagy testű kutyánk, és tudom, hogy őket azért nem lehet napi szinten fürdetni. Aki városban él ilyen kutyával, az a higiénia részét hogy oldja meg?
2022. nov. 15. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az is biztos hogy a busz padlóját hamarabb nyalnám meg mint a kapaszkodót :D

Egyébként maga a talaj nem fertőző vagy hogy is mondjam. Az legfőkébb poros, homokos. Ami tényleg nagyon koszos az pl egy medence alja vagy a jelzőhomb. Na az fertőző.

Egyébként valamennyire igaz amit mondasz de annyira nem kell túl aggódni. Aluljáróban, buszon én nem kérem a kutyát sose hogy feküdjön vagy üljön le.

2022. nov. 16. 03:45
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Kerdezonek a kovetkezo sorok nem fognak tetszeni. Elore is az elnezeset kerem.

Fekete rovidszoru kutyam van. Mindig csillogo a szore,tokeletesen rendezett,jolfesult,enyhen kirajzolodnak az elkulonulo izomcsoportjai.

Hidegben kabat van rajta.

Melegben max ul a jarmuvon,nehogy raessen vmi alkoholista. Nem merem fekudni hagyni csak,ha nincssenki kb.

Higieniaval nem foglalkozok. Futunk sokat egyutt a kutyammal hidegben esoben hoban is. Nem vagyunk betegek soha.

Lazan veszem a dolgokat. Egyikunk se celos aggodos teremtes. 😂Otthon se takaritok. A ruhaimon nincs kutyaszor a megfelelo alapanyagvalasztas miatt . Inkabb a sport meg a munka meg a minosegi sajat foztu etkezes megy.

A kutyam mindig csillogo szoru,nem budos es agyamban alszik.

Rendszeresen puszilgatom ,olelgetem,simizem, fogadom a szajonnyalasait.

N

2022. nov. 16. 05:08
 13/17 NTBS ***** válasza:
88%
Én vidéken élek, így nem zavar. De egyébként engedjük már el a rettegést a fertőzéstől.
2022. nov. 16. 06:33
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Pont emiatt nem hordom a városba a kutyát. Undorító, ami pl az Andrássy járdákon van…

Kertben beugrik a kutya az autoba, es a seta az erdőn, mezőn valami normàlis helyen van. :)

2022. nov. 16. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Napi szinten tömegközlekedek kutya nélkül (kutyával ritkábban), megfogom a kapaszkodót, a mozgólépcső kapaszkodóját, megnyomom a leszállásjelzőt, a felszállásjelzőt... stb. Szerencsére nem vagyok tisztaságmániás, mert már ki sem mozdulnék otthonról.
2022. nov. 16. 09:40
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kistestűm van, aki többnyire ölben van BKV-n, én babatörlővel megtörlöm a lábait, ennyi szerintem bőven elég. Ha nagyon saras, latyakos, csak akkor fürdetem meg. Ezen kívül kezelve van paraziták ellen, szerintem így teljesen oké.
2022. nov. 17. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem, de mi nem BKV-ztatjuk a kutyákat és nem is bentiek (szemét állatkínzó vagyo, tudom).

Pest mellett élünk, sosem vinném Pestre. Inkább kimegyünk a Dunapartra vagy messzebb kirándulni.

2022. nov. 18. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!