Kutyával tömegközlekedés?
Vigyel plussallatokat. Tanitasd az iranyokat neki: jobbra balra le fol. Idegdn nyelven is!!!
En meg vadallatok ujjbabot is rendeltem gyerekjatekboltbol. !! Azt is villamoson hasznaltam.
Az rgyik utas annyira nezte,h milyen figyelmesen csinalja a kutya,h elfelejtett leszallni :D
Ul marad parancsot tudja mar?
En 7 honapos ivaros kan amstaffal kozlekedtem villamoson mar a vasarlas napjan. Sima ugy volt. Nehany csaj szoknyaja ala bebujt,de csak mosolyogtak.
Nem lehet, hogy azért nyüszít, mert már tudja, hogy lassan a célnál vagytok és izgatott csak te félreértelmezed? Lehet, hogy valamiért nagyon szereti azt, ami a végpontban szokta várni vagy esetleg rajtad érzi az idegességet, hogy hamarosan szálltok és át kell vágni a tömegen egy kutyával.
Lehet, hogy elég lenne egy valóban határozott rászólás is és én kipróbálnék vele más tömegközlekedési eszközöket, más villamosvonalakat is, ahol különböző időtartamot utaztok.
Köszönöm a további válaszokat.
Tud ülni, maradni stb, vagyis otthon nagyon szépen tudja, ha sok az inger akkor még nehezen adja a figyelmét, de dolgozunk rajta.
Nem nagyon tudunk más útvonalon menni, csak egy villamos ami arra közlekedik, de hamarabb megyünk legközelebb és lesétálunk pár megállót , így rövidül is a villamoson töltött idő és reméljük ki is fárad.
Azzal meg tisztában vagyok, hogy idő míg megszokja, nem is várom hogy tökéletes legyen, csak tippekre voltam kiváncsi, ki hogy szokott utazni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!