Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Terhes a kutyám, és még 9...

Terhes a kutyám, és még 9 napja van hátra, de olyan mintha vajúdna. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
máltai selyemkutya. most szül 1. 54 napos terhes. most 37 C fokos a hőmérséklete. remeg és nyöszög, folyton nyalogatja magát... de amúgy nem tűnik rossza kedvűnek, inkább idegesnek. ez minek lehet a jele és mit tegyek?
2010. szept. 28. 21:39
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Büntetni kellene az ilyen felelőtlen szaporítókat, de nagyon!

Egy életre eltiltani mindenfajta állat tartásától!

2010. okt. 1. 22:13
 22/36 A kérdező kommentje:
na pont ezért utálok itt segítséget kérni! mert nem képesek emberek normálisan válaszolni... senki nem kérdezte a véleményeteket ha meg nem tetszik valami akkor nem tudok vele mit csinálni, de szerintem nem nehéz kitalálni h nem érdekel!
2010. okt. 1. 22:25
 23/36 anonim ***** válasza:

Tudjuk,rajtad kívül mindenki hülye...

Csak azt nem értem,minek kérdezgetsz itt,ha mindent jobban tudsz.

Igen,lehet baja a kutyádnak.

Egyébként ha minden ember azt mondja,hogy tudatlan szaporító vagy,akkor ez így is van még akkor is,ha neked nem tetszik.

Sajnálom a kutyádat,hogy kitetted ennek minden alapvető tudás és állatorvosi háttér nélkül.

2010. okt. 1. 22:35
 24/36 A kérdező kommentje:
te már csak tudod! mert annyira jól ismersz-.-
2010. okt. 1. 22:55
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

-.-"

Egy hülye agyatlan leír egy negatív választ, a többi meg utána. De persze ha ő nincs, akkor minden rendben lenne, nem veszekednétek. Ezek vagytok ti. Hülye barmok. -.-"

2010. okt. 1. 22:57
 26/36 A kérdező kommentje:
sztem hagyjuk az egészet... tényleg semmi értelme...
2010. okt. 1. 23:03
 27/36 anonim ***** válasza:

Tényleg semmi értelme egy IQ-negatív embernek bármit elmagyarázni.

A kutyád hamarabb megértené.

2010. okt. 2. 00:05
 28/36 anonim válasza:
én csak olvasó vagyok de kérdezem hogy a tenyésztők mikor elkezdték a tenyésztést ők mindent tudtak rögtön mert 10 év tapasztalat az ok na és mikor kezdték?Akkor nekik is segitett v.ki nem?
2010. okt. 2. 05:25
 29/36 anonim ***** válasza:

köcsg hülye állat szaporító!

ha tenyésztő vagy akkor tudnád, de te csak tovább szaporítod a menhelyen lévő kutyák számát

hányni lehetne tőled

2010. okt. 2. 08:55
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Csak olvasó, ha valaki valamibe belekezd, legalább a legalapvetőbb dolgokat illik megtanulni. Előtte másoktól tapasztalatot szerezni, szakirodalmat olvasni, szaktanácsot kérni.

Nem itt kérdezgetni mindenféle alapvető dolgokat, amiket egy tapasztaltabb kutyás is tud.

Nem így kell elkezdeni tenyészteni, így csak pénzéhes szaporító tesz, aki még a kutyája napi tartását is csak felelőtlenül végzi.

Tényleg büntetni kellene!

2010. okt. 2. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!