Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Brit Care szerintetek is...

A Brit Care szerintetek is nagyon apró szemű táp?

Figyelt kérdés

Small breed változatot vettem, de a 8 kilós kutyámnak konkrétan hörcsög eledel, annyira apró... 10 kilóig javasolták

Többi változattal is ez a helyzet?

2022. nov. 7. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Dehogyis,nyilvan te a smallt vetted, az apro, de a tobbi nem.

De az en 5 kilos kutyusom is a normal meretu tapot eszi, mert ha pici, akkor csak nyeli, nem is rag. De amugy meg van foga, tokeletesen el tudja ropogtatni a nagyszemut is.

2022. nov. 7. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Mi eddig a Brit care weight loss tápot próbáltuk, és abból pár éve megvettük a 12 kg-s kiszerelését, és az viszonylag nagyobb szemű volt, ilyen szív alakú "bogyók" voltak, viszont azóta csak a kisebb kiszerelést (3kg) vettük meg belőle, és ott pedig kisebb szemű a táp (de lehet, hogy azóta a nagyobb kiszerelésnél is változtattak már a méreten), de 15 kg-s kutyáim vannak, nekik pont tökéletes szerintem. De igazából nálunk tökre bejött a 3kg-s Brit care weight loss táp mérete, főleg az egyik kutyámnál, mert ő egy kissé nehezebben rág. De most nem tudom, hogy mekkora méretű lehet a ti tápotok, még sosem vettem small tápot, de amúgy szerintem méretre a weight lossos 3 kg-s az tökéletes lehet kisebb kutyáknak, de lehet, hogy neked már az is "hörcsög eledel" kategória, nem tudom, ez relatív.
2022. nov. 7. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2022. nov. 7. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 akkor mi is váltunk Medium breedre, mert ezt egyben szippantja be :D

#2 a Small breed konkrétan akkora, mint egy kölyök macska eledel, max 3 kilós kutyának való, azok talán megrágják

2022. nov. 7. 14:50
 5/5 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm
2022. nov. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!