Használt, de még bőven hasznàlható kutyacuccokat hova tudnék odaadni? Szeretném ha olyan helyre kerülne, ahol tènyleg megbecsülik, mert én ugyanezt tettem velük.
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 15:53
2/8 anonim válasza:
Menhelyek, ideiglenes befogadók nagy hasznàt veszik. Rendes tőled
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2022. okt. 31. 16:12
4/8 anonim válasza:
Menhely, gyepi, alapítványok, facebookra írhatsz ki, hogy kinek kéne
5/8 anonim válasza:
Azért előtte kérdezz rá szükségük van-e rá, mert sajnos tapasztalat, hogy sokan szemétlerakóhelynek nézik a menhelyeket. Ha meg szólni mernek érte, akkor ők a legnagyobb rosszak a világon...
6/8 A kérdező kommentje:
Persze, mindenkèpp rákérdezek.
Nálam alap, hogy csak jó állapotú dolgokat adnék oda. Ha még szükségem lenne rájuk, használnám én is őket.
2022. okt. 31. 17:58
7/8 anonim válasza:
A menhelyeken szoktak örülni az ilyeneknek, viszont ne élj tündérmesében, ha a megbecsülés alatt arra gondolsz, hogy ők is sokáig használják majd, akkor elég nagy esély van rá, hogy nem fog összejönni. Pl a fiatalabb kutyáknál gyakori, hogy lerágják egymásról a nyakörveket, azt meg, hogy ki tűri meg magán a ruhát vagy a kennelben a pihe-puha fekhelyet úgy derül csak ki, ha próbára teszik...
8/8 Cubina válasza:
Odaadhatnád a menhelyeseknek a cuccot, és kapjon annyi kutyus valamit, ahány darab cucc van, de egyelőre tegyék mindet egy dobozba, és megkéred a menhelyeseket, hogy amikor örökbe fogad valaki egy kutyit, akkor ajánljanak fel a dobozból egy darab ajándékot a kutyus mellé.
Így biztos, hogy végül jó helyre kerülnek a holmik, örülnek az új gazdik, nem vesznek össze rajtuk a kutyák és nem hevernek majd darabokban valamelyik sarokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!