Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig kell főzni a...

Mennyi ideig kell főzni a sertéshúst a kutyának?

Figyelt kérdés
Darálthús. Elég neki 10-15 perc? Az Aujeszky miatt kérdezem.

2022. okt. 29. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
8. Miből gondolod hogy csak a kutyának halálos, a rókának pedig nem? (Szerintem az sem mindegy hogy milyen kutya)
2022. okt. 29. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
10-es amiről beszélsz dysbacteriosis nak mondják, de ez 1-2 hét és elmúlik a természetben .Ne keverjétek már a tápos kutyáitokat egy tökös vidéki kutyával .
2022. okt. 29. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Most komolyan itt egyesek az Aujeszky kór hatásait, lefolyását, esetleg a létezését tagadják?

Takarodjatok már innen! Bűncselekménynek nyilvánítanám az ilyet…

Kérdező! 15 perc az elég, ha esetleg fertőzött a hús, ennyi főzés után akkor is fogyasztható.

Ha esetleg őz, vagy szarvashúst adnál a kutyának, az is lehet Aujeszky fertőzött, azt is meg kell főzni… Sőt, sajnos az őzek, szarvasok, vaddisznók ürülékével is terjed, ezért az erdei séták kicsit mindig kockázatosak!

2022. okt. 29. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Attól, hogy vidéki kutya és esetleg maradékot kap folyamatosan, az még nem ugyanaz, mintha kezeletlen élelemhez jutna a természetből.

Volt szerencsém látni az elmúlt hónapban a vidéki állattartási szokásokat, hát van hova fejlődni, az biztos. Kiskörén például több kóborkutyát láttam, mint embert a városban.

2022. okt. 29. 20:33
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

#15.

Mert egy idiot@ vagy!

A kutyafajták 60% eleve nem tartható kint… Aki lakásban tartja a kutyát, legalább le mozgatja, nem kertben éli az életét láncon szerencsétlen állat!

Mondom ezt úgy, hogy nagytestű kinti kutyám van…

Viszont azzal, hogy az Aujeszky korról hordasz össze hülyeségeket, azzal nagyobb baj van, mivel nem értesz hozzá, nem vagy sem biológus, sem állatorvos, sem senki de a tanácsaiddal közvetetten állatok halált okozhatod!

2022. okt. 29. 20:49
 16/19 A kérdező kommentje:

#11 lehet, de nincs annyi róka és annyi fertőzött malac, hogy tele legyen az erdő döglött rókákkal🤣

Köszi 13, végre egy pontos válasz a kérdésemre🙏🏻

2022. okt. 29. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Igaz nem darált húst adok neki. Combot, nyelvet, szívet, májat szoktam neki főzni. Kb 40 percig főzöm őket. Kedden nyelvet s szívet főzök neki. Kb 40 dkg. Teszek hozzá egy krumlit s egy répát darabolva. Mint írtam kb 40 percig közepes "lángon " főzöm.
2022. okt. 29. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Minimum 3 percig forrald . Annyi idő alatt elvileg a vírus elpusztul.
2022. okt. 29. 21:28
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 általában én sem ezt adom neki, de olyan sokáig én semmit nem főzök neki, tök felesleges.
2022. okt. 29. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!