Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám mindennap valami...

A kutyám mindennap valami kárt csinál bennem ha hazajövök, kezd elegem lenni?

Figyelt kérdés
Nagy termetű kutya, csak rám ugrál nem érdekli akármit is teszek. Ma bele estem a rózsabokorba akkorát lökött rajtam arról nem is beszélve,hogy nem tudok szép ruhát felvenni mert azonnal összekoszol, teljesen nem normális már ez az állapot. Kölyök kutya még nincs egy éves de elegem van, viszont a párom nem hajlandó oda adni másoknak. Vele nyilván nem csinálja ezt csak engem néz ennyire idiótának ez a kutya. Állandóan jön mindenhová utánam, le se szakad rólam és állandóan rám ugrál. Hiába is ütnék rá amúgy megsem érezné mert erő sincs bennem

2022. okt. 25. 14:20
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A párom szerint én rontottam el, az ő jelenlétében nem is merne rám ugrani mert nem hagyja neki de legtöbbször én érek haza sajnos hamarabb
2022. okt. 25. 15:39
 12/39 anonim ***** válasza:
83%
Úgy fest a kutya a te gazdád, gratulálok.
2022. okt. 25. 15:49
 13/39 A kérdező kommentje:
Értem, de még mindig nem tudom sajnos hogyan hozzam helyee
2022. okt. 25. 15:51
 14/39 anonim válasza:
90%
A kutyaiskolában mit mondtak?
2022. okt. 25. 15:54
 15/39 Jazmin_12 ***** válasza:
90%
Egyáltalán volt kutyaiskolában?
2022. okt. 25. 15:55
 16/39 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha ezt a kutyaiskolát nem erőltetnétek, ez Pesten meg a környéken divat de nézzétek már megy hány ilyen van mondjuk kisebb szegényebb megyékben mert én megnéztem és én biztos nem fogok utazni napi 120 kilométert oda még ennyit vissza , hogy ilyen helyre vigyem a kutyámat, kinek van erre pénze? Vagyis van akinek van de én nekem erre nem telne!!!
2022. okt. 25. 15:59
 17/39 anonim ***** válasza:
95%

Tök jó hogy a párod szerint is a te hibád, de megoldani nem fogjuk tudni helyettetek.

Vigyétel kutyaiskolába, magatoktól nem fog menni.

Azt meg remélem tudod, hogy ha erdőben engeded a kutyád szaladgálni az első vadász le fogja puffantani, mert egy póráz nélküli kutya az erdőben dúvad. Remélem nem ez a célod.

2022. okt. 25. 16:00
 18/39 A kérdező kommentje:
Én egy Restén ( Szlovákiában élő) magyar vagyok és felénk nincs ilyen legközelebb Magyarország lenne Miskolc vagy lehet Kassa de akkor sem fér bele és messze is van, nem vállalnám
2022. okt. 25. 16:03
 19/39 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan erdő valószínűleg rossz szót használtam, inkább egy nagy rét de sok fa van és itt soha nem jár senki, nincs errefelé les sem ide járok 10 éve mióta kutyáim vannak soha nem volt probléma
2022. okt. 25. 16:04
 20/39 anonim válasza:
93%

"ez Pesten meg a környéken divat"

Nem. Ez ott divat, ahol nem értenek a háziállatok neveléséhez. Például ez esetben.

"kinek van erre pénze?"

Ha volt pénz majomra, legyen pénz banánra is...

2022. okt. 25. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!