Most, hogy bejött a hideg, ti hogy oldjátok meg az esti sétát úgy, hogy ne legyen gond, hogy nem tudtok mosdóba menni?
Figyelt kérdés
Hiába megyek mosdóba indulás előtt, mert az esti séta két órás (vagy hogy kicsit több) és most, hogy bejött a hideg, a hazaút gyakran szól arról, hogy szenvedek, mert mosdóba kell mennem. Ez kellemetlen. Ti hogy oldjátok meg, hogy ne kelljen mosdóba mennetek?2022. okt. 24. 21:36
21/24 anonim válasza:
Nő vagyok, a hétvégén voltam egy túrán, ahol 23 km-t gyalogoltunk le kb 6 óra alatt pisilés nélkül. Mivel folyadékot azért ittunk közben, az utolsó kb két órában elkezdett feszíteni, de egyáltalán nem zavaróan...
Ha ilyen gondom lenne, séta előtt 2 órával már nem innék, esetleg elmennék dokihoz, ha meg semmi nem segít, akkor alkalmazkodnék hozzá és bizony megszakítanám a sétát. Ha nő vagy, hidegben nem a legegészségesebb a föld felett gugolni, könnyen fel is fázhatsz és akkor csak rosszabb lesz.
22/24 anonim válasza:
Nekem nincs vizelettartási gondom, általában menstruáció idején van gyakoribb vizelési ingerem, olyankor tőzegáfonya készítményt szedek, esetleg próbáld ki te is.
23/24 anonim válasza:
16-os vagyok : vekony no vagyok
24/24 anonim válasza:
Nem értem, miért lett lepontozva a tőzegáfonya javaslat, pont az ilyen problémákra jó gyógynövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!