A Broncho Vaxom port miben oldjátok fel? Meleg vagy hideg italban? A langyos kakaóban nem olvad el a por.
Még az lenne a kérdésem, hogy normalis hogy a Kisfiamnak 3 nap utan ismét folyik az orra. Allandoan beteg, ha közösségbe jar. Par napot megy, 2-3 hetet itthon van, es mindig légúti betegségei vannak. Viszont Sosem tud lázas lenni. Ugy gondolom h az immunrendszere nagyon rossz (mondjuk a hasmenos,hányós vírusokat nem szokta elkapni)
Márciusban mar az orrmandulajat is kivették neki. Sok c vitamint kap, kapja a d vitamint is. Azt hittem én naiv h ez a broncho vaxom talan beválik, de megint folyik az orra....
szerintem is majd késsőbb fog hatni!
Az meg hogy soha nem lázas sztem az csak jó mert leküzdi a szervezete a bacit ergó pont ettől erős az immunrendszere!
én örülnék hacsak az orra folyna a kisfiamnak.
Most per pill két hete van itthon,indítottunk egy kötőhártyagyulladással majd lett belőlle egy középfülgyulladás!
Nálunk majdnem 3 hét telt el, mire abba maradtak a tünetek. Most abbahagytuk, mert letelt az egy hónap, már folyik is az orra. :/
De én úgy tudom, tejben nem szabad feloldani. Én pici vízben szoktam, de sokat kell keverni, hogy feloldódjon.
Én is most kezdtem adni a 4 éves fiamnak a Broncho Vaxom-ot, túl vagyunk 10 napon és a 20 nap szünetem, közben háromszor volt beteg, nem túl nagy betegségek, de minden második héten itthon van, mert beteg. Gondolom tovább kell szedni, hogy hatásos legyen. Már én is unom a folyamatos betegeskedést. Én is elkapom és az 1 éves tesó is mindig elkapja.
Én reggel gyümölcslébe keverem bele.
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy milyen íze van?
Nekünk is felírta a doki, ki is váltottam, de ha tipikus gyógyszer íze van, és még a gyümölcslében is érezni, a lányom nem fogja meginni. Úgyhogy addig fel se bontom.
Szerintem nincs semmilyen íze, legalábbis a Kisfiam nem mondja. Kitapasztaltam, langyos teában Pillanatok alatt feloldódik.
amugy mar nem adok a gyerekeimnek tehéntejet, hanem növényi porból keszult tejet isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!