Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya éves oltásnál van...

Kutya éves oltásnál van valamennyi türelmi időszak, vagy rögtön büntetnek?

Figyelt kérdés
Betegség és haláleset miatt csúszik a kutyám éves oltása, tavaly július legvégén kapta, most november közepére kaptam időpontot az állatorvoshoz. Viszont közben ráadásul ebösszeírás van nálunk, ahol értelemszerűen kérik az előző oltás dátumát. Ha leadom a papírt, hogy tavaly mikor kapta, akkor rögtön számíthatok büntetésre, vagy max felszólítanak, hogy intézzem el? Állatorvossal beszéltem, tudja, miért nem kapta meg időben, azt mondta semmi gond, ennyi belefér a két oltás között.
2022. okt. 24. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én vidéken, falun lakom, oltatni a közeli dokihoz járok, ha meg baj van, utazok bármennyit egy normális felszerelt rendelőért és eddig még mindenhol ugyanúgy ellátták az állataimat, nem szenvedtünk ebből semmilyen hátrányt.

Az ebösszeírás meg nem egy komoly dolog, általában diákok végzik, ha Pista bá azt mondja, hogy nincs kutyája, hiába ugat Buksi hátul, tovább fognak menni.

Amúgy nyugi, nem fognak megbüntetni.

2022. okt. 24. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Pont le...ta az állatorvos,hogy mikor volt utoljára oltva a kutya. Nemhogy még figyelmeztessen...
2022. okt. 24. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy ez az időpont nagyon gáz. Nálunk úgy van,hogy felhívom a dokit, hogy 1 óra múlva ott vagyok a kutyával oltásra.
2022. okt. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!