Miért agresszív a francia bulldogom ?
Sziasztok! Tegnap a kutyám (másfél éves francia bulldog) le harapta a macikája gomb szemét ki akartam venni a szájábol és majdnem meg harapott , sokszor veszek ki ilyesmi dolgokat a szájábol mindig meg harcolunk de eddig ilyent nem csinált , illetve egy két hónapja kicsit mintha agresszív lenne , nem brutálisan de már volt olyan egyszer kétszer hogy rá "mordult" a családban valakire , rám ez előtt még soha sem . Mit csinálják ? :( Tudnátok nekem tanácsot adni ? Kutya iskolára nincs pénzem sajnos!
A válaszokat előre is köszönöm! ❤️
Kérdező, úgy gondolom normálisan írtuk le hogy mi a probléma. Erre te csak kifogásokat keresel. Máshogy nem lehet a viselkedésén javítani. Ha reggeltől estig dolgozol akkor eleve mennyi időt tudsz vele naponta foglalkozni? Az elhanyagoltság okozhatja.
Az meg hogy a segítségre ilyen hangnemben reagálsz téged minősít.
Miért hagyod neki, hogy így viselkedjen? Miért nem tanítod meg, hogy pl. köpje ki azt, ami a szájában van, ha rászólsz? Meg kellene nevelni!
És igen, ha te nem tudod nevelni, akkor ahhoz segítség kell. És nem hagyni, hogy egyre rosszabbá váljon.
Őszintén, ha nevelni nem tudod és kutyasuliba sem akarod vinni, miért kellett a kutya? Tudom, mert divatkellék...
kérlek szard le az összes falkavezér bullshitot!! nem igaz és csak bántod vele a kapcsolatotokat! ember és kutya között nincs falkavezérség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!