Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutyája is fél, ijedős az...

Más kutyája is fél, ijedős az esti sétánál?

Figyelt kérdés
Egyébként nem egy félős kutya, de esti sétánál szinte paranoiás, töbször körbe néz mielőtt pisil, este nem is kakil. Minden zajra lefagy és figyel, keresi a forrását. Múltkor megijedt egy lehulló falevéltől :D 2 másik kutyával sétál, azok nem reagálnak így
2022. okt. 16. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kutyád ilyen kis félős nem baj ez.

Az is lehet a kora miatt ilyen még aztán megszokja a sötétben való neszeket és kemény lesz mint a szuper man Halloween -i tőke.

2022. okt. 16. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, rosszul lát.
2022. okt. 16. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem fél, inkább sokkal jobban figyel, fülel, jobban befeszük ha valaki/valami közeledik. Jobban látnak sötétben, mint az ember, de azért nem olyan jól, mint mondjuk a macska. Néha a frászt hozza rám, mert befeszülve néz valahová meredten, de rohadtul nincs ott semmi/senki és én is érzem, hogy áll fel a tarkómon a szőr, hogy mi az atyaúristent lát ott... :D Olyankor szép lassan közelebb sétálunk, hogy mindketten megnyugodjunk, nincs ott semmi. :D De este én is ugrálósabb vagyok, mert ugyan lakótelepen lakunk, de macskák, nyestek, sünik, pockok/egerek/patkányok is mászkálnak, mindig zörög valami a bokrokban. :)
2022. okt. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!