Akiknek már volt olyan h elhunyt a kutyája. Lett utána új házi állatottok(mindegy h macska vagy kutya) és ha igen mennyi idő után?
Nekem több mint egy év kellett, hogy a teljesen hozzám nőtt nemetjuhász után másik kutyát el tudjak fogadni.
Sajnos sokáig az előző kutyát kerestem benne is, amit nem kellett volna
Most már sokkal jobban kezelem a kutyával való viszonyt
Lett, madár aztán később madarak.
Rá néhány hétre...
Én miután elhunyt a kutyám, már pár hét után csak úgy random menhelyek weboldalán néztem az örökbefogadható kutyákat. Nem álltam készen egy új kutyára nyilván, csak akartam találni egy olyan kutyát, aki olyan, mint Ő... pótolni akartam a hiányt, ami nyilván butaság. Szerencsére azért már akkor is tudtam ezt, tudtam én, hogy butaság lenne új kutyát örökbefogadni, tudtam, hogy én nekem nem kell új kutya még, nem állok készen, csak a fájdalmat akarom enyhíteni, csak a régi kutyámat keresném egy új kutyában... szóval nézegettem én menhelyek weboldalait, de igazából tényleges örökbefogadási szándékom nem volt, mert tudtam, hogy csak a fájdalom enyhítésére akarnék még egy kutyát, és hallgattam a józan eszemre.
Végül a kutyám halála után 8 hónappal random találtam egy sérült örökbefogadható kutyát az interneten. Csonka lábú, már egy éve gazdát keresett, de nem kellett senkinek sem a lába miatt. Örökbefogadtuk. Beleszerettünk, egy hét múlva már nálunk is volt. Nem hittem volna, hogy lesz egy új kutyám amúgy, el sem tudtam képzelni, hogy tényleg legyen egy új kutyám. De aztán megláttam őt.
15 évig élt az angol cocker spánielem, mellette 8 évig a beagle.
Mikor elpusztultak, 3 hónapot bírtam kutya nélkül. Utána mentem a mudiért.
A mudi most 13 éves. Ő utána most nem lesz kutyám,ha elpusztul majd. De később esetleg majd még lesz,ha változik az életem.
Nálam mindig forgóban voltak a kutyák. 2 fix kutyosom volt, akik tényleg az enyémek és átlag 1 ideiglenes, de van hogy 2 is. Nyár közepén halt meg az idősebbik sajátom. Nagyon nehéz volt 14 évet együtt töltöttünk, pár hetes korában szedtem össze. Akkor úgy éreztem kell egy kis szünet és csak a megmaradt sajátommal foglalkozzak.
De mostmár tervben van, hogy egy 9 éves öregfiút télre magamhoz vegyek aztán majd meglátom nálam ragad e. Október közepén kerülhet hozzám
De jó volt olvasni ezeket a kommenteket mindet!!!
Nagyszerű emberek írtak eddig.
Nekem meg nagyon friss az élmény.. 😰 Pár napos, így még gondolni sem tudok más állatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!