Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akiknek már volt olyan h...

Akiknek már volt olyan h elhunyt a kutyája. Lett utána új házi állatottok(mindegy h macska vagy kutya) és ha igen mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
A szüleimnek volt kutyája, akivel együtt nőttem fel, már kb 18 éve halt meg, de nem lett másik. Nekem sincs kutyám, mert nem alkalmasak a körülmények.
2022. okt. 2. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Mi egyszerre több kutyust tartozunk igy mindig volt aztán mikor elhunyt a második vettünk egyet a kutyusunknak hogy ne legyen egyedül
2022. okt. 2. 15:30
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Nekem el kellett pakolnom mindent 2 meterre fel. Igy is 7 honaposan vettem. 2 hetig pakoltam. Ha mindenem zarhato szekrenybe lett volna,es rendelkezesre allt volna az info,hol van olyan kutya,mar aznap megvettem volna. De el kell menni nezni. Kedves nyugodt csaladtol akartam venni.
2022. okt. 2. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
8as vagyok. Abszolút nem értem ki nem hasznos a válaszomon és a többiekén? Minek kell bárkit lepontozni?
2022. okt. 2. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
Ne törődj velük. Szellemi és érzelmi zsákutcák szoktak normális válaszokat lepontozni. Az okát ők sem tudják, de pont ezért nem kell velük foglalkozni. 😉😉
2022. okt. 2. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Erre járt a lepontozó manó. Már szebben áll a válaszod :)

Másfél év, sok könyv és egy oktató képzés után lett új kutyusom. Hasonlít kinézetre, méretre és abban, hogy ő sem szociális kutyákkal. Viszont ellenkező nemű, fiatalabb, kreatívabb.

Az állatállományról annyit, hogy van 2 mentett macsek, akik lassan az örök egérvadászmezőkre költöznek, és nem lesz új cica. Illetve az akváriumok számát is racionalizálni fogom. Amíg vannak, addig a maximumot kapják, de mind energiában, mind anyagilag soknak érzem.

2022. okt. 3. 05:55
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Tavaly októberben kellett elaltatni az előző kutyámat, 14 éves volt :(

1 hónappal később lett új kutyám. Egy kiskutya szeretete sokkal egyszerűbbé teszi az elfogadást. Persze kinek mi, én nem szeretek kutya nélkül lenni.

2022. okt. 3. 13:56
 18/21 NTBS ***** válasza:
61%
Lett, egy-két hónap múlva.
2022. okt. 5. 06:26
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem lett, csak ra par evre. Fel kellett dolgozni az elozo elveszteset. :(
2022. okt. 5. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

2003-ban halt meg a második kutyám, 2021 óta van megint kutyám.

Közte azért volt egyetem, házasság, panelban lakás, két gyerek, házba költözés, asszony meggyőzés.

2022. okt. 26. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!