Az baj, ha a kutyám a járdára pisil a belvárosban?
Szukád van egyszerűbb a dolgod,de kanokkal sem lehetetlen.
Mielőtt bementek a beton dzsungelbe előtte érdemes tenni egy kört ahol van fű van lehetősége pisilni kakilni.
Kanomnak mondjuk azt megtanítottam,hogy Dunaparton ne az első táskát vegye célba. Sajnos volt mikor lepisilte egy embernek a táskáját sűrűn elnézést kértem. Azóta úgy indítok,hogy mielőtt lemegyünk legalább 3at hagyom pisilni,meg kakiljon utána megyünk le a partra. Illetve bizonyos időközönként oldalra viszem ahol fák vannak. Most nyáron 3. lent létnél már magától futott oldalra a fához pisilni.
Belvárosba is így tennék,de azért ott annyival nehezebb a kutyákkal,hogy túl sok a szag,ami nagyon ingeri őket jelölésre.
Voltunk egyszer vele Pesten,de ott azért volt füves,fás rész, ott engedtem dolgát intézni aztán ahol csak beton volt nem engedtem ugy oda sehová. De igyekeztünk találni olyan helyet ahol elvégezheti a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!