Az baj, ha a kutyám a járdára pisil a belvárosban?
22-es, hol van ilyen futtato? En meg egyet se lattam :D
Es mit takar ilyenkor a kutya wc? Hogy nez ki? Csak egy tabla le van szurva a foldbe, esetleg elkeritve, hogy akkor ez a kutya wc? Vagy ennel tobb?
"Szerinted melyik csoport csinál több koszt az utcákon...???"
A cigicsikket, törött üveget, papírzsepit, csokipapírt, szotyit biztos nem a kutyák dobálják el.
27: leírtam: MENNYISÉG!
1 csövesre jut 100 kutya...
A kutya szagra pisil, tehát ha egy csöves lepisilt egy vadiúj házfalat, amit még senki sem pisilt le, a kutyák is megpróbálnak oda pisilni. Felnőtt kutyát lehet tiltani, az enyém is ösztönösen fűre, fára, természetes talajra pisil, betonos részre csak akkor, ha fű nő ki belőle. A kölyök szobatisztaságra nevelését megzavarhatod, ha nincs más felület és a járdán jön rá a pisi, és ott a pisiszag.
Kérdező, annyit esetleg megtehetsz, hogy ha belefér, akkor előbb sétálj körbe a kutyával ott, ahol laktok, pisiljen ott a szokásos zöldterületen, és csak utána induljatok a belvárosba. Így is rájöhet esetleg stresszpisi, de jobban fogja bírni, ha indulás előtt elvégezheti a dolgát. És ez arra is jó, hogy ezt fogja megszokni, így ha máskor is mentek messzebbre, akkor már tudni fogja, hogy indulás előtt pisi-kaki. Ha kényesebb helyen kezdene szaglászni, hogy oda pisil, mondhatod neki, hogy "nem", és menjetek tovább. De amúgy ha a férfiak nem pisilnének összevissza, csak mert könnyebben elintézik, ha rájuk jön, mint a nők, akkor a kutyák is kevésbé akarnának oda pisilni. Nemrég ledöbbentem, hogy egy csöves faszi egy szobornál a tér közepén állt le pisilni. Még ha elvonul egy aluljáróban egy sarokba, de ezt bárki látta, aki ott járt, gyerekek is akár, nem is takargatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!