Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az baj, ha a kutyám a járdára...

Az baj, ha a kutyám a járdára pisil a belvárosban?

Figyelt kérdés
Most vinném először a kutyám be a városba. Zacskót viszek, de ha odapisil pl. a járdára, vagy a sétálóutcára, az probléma?
2022. okt. 14. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
Azt ne engedd, hogy autó kerekére vagy társasház ajtajára pisiljen. Egyébként szerintem ki lehetne alakítani kulturált kutyawc-ket póznákkal és egy kis homokos résszel, hogy ne a ház falakra meg villanyoszlopokra menjen a lé.
2022. okt. 14. 22:15
 22/31 anonim ***** válasza:
19%
21. A futtatok sarkaban van kutya wc.
2022. okt. 14. 22:25
 23/31 anonim ***** válasza:
97%
22, több kellene, az utcákon is, a kakigyűjtők mellé. Nem mindenki megy el a futtatóig.
2022. okt. 14. 22:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

22-es, hol van ilyen futtato? En meg egyet se lattam :D

Es mit takar ilyenkor a kutya wc? Hogy nez ki? Csak egy tabla le van szurva a foldbe, esetleg elkeritve, hogy akkor ez a kutya wc? Vagy ennel tobb?

2022. okt. 14. 23:18
 25/31 anonim ***** válasza:
72%
Belvárosban nincs mindenhol füves rész, mellesleg a csövesek, alkoholisták pisije büdösebb, és ők is ott végzik a dolgukat. A Móricz Zsigmond tér közelében dolgozom, él egy csöves az aluljáróban, a lépcső alján szokott pisilni. Az én kutyám mellesleg visszatartja, amíg nincs legalább egy fa, vele is voltam már belvárosi részen. Lehet, hogy a te kutyádnál sem lesz ilyen gond.
2022. okt. 15. 06:48
 26/31 anonim ***** válasza:
75%

"Szerinted melyik csoport csinál több koszt az utcákon...???"

A cigicsikket, törött üveget, papírzsepit, csokipapírt, szotyit biztos nem a kutyák dobálják el.

2022. okt. 15. 06:49
 27/31 anonim ***** válasza:
85%
A rohadtcsovesek odapisalnak odakakilnak az autok koze meg a jardara a belvarosban. Ezek utan nem szsmit,h a kutyahova pisil.
2022. okt. 15. 08:13
 28/31 anonim ***** válasza:
27%

27: leírtam: MENNYISÉG!

1 csövesre jut 100 kutya...

2022. okt. 15. 09:08
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

A kutya szagra pisil, tehát ha egy csöves lepisilt egy vadiúj házfalat, amit még senki sem pisilt le, a kutyák is megpróbálnak oda pisilni. Felnőtt kutyát lehet tiltani, az enyém is ösztönösen fűre, fára, természetes talajra pisil, betonos részre csak akkor, ha fű nő ki belőle. A kölyök szobatisztaságra nevelését megzavarhatod, ha nincs más felület és a járdán jön rá a pisi, és ott a pisiszag.

Kérdező, annyit esetleg megtehetsz, hogy ha belefér, akkor előbb sétálj körbe a kutyával ott, ahol laktok, pisiljen ott a szokásos zöldterületen, és csak utána induljatok a belvárosba. Így is rájöhet esetleg stresszpisi, de jobban fogja bírni, ha indulás előtt elvégezheti a dolgát. És ez arra is jó, hogy ezt fogja megszokni, így ha máskor is mentek messzebbre, akkor már tudni fogja, hogy indulás előtt pisi-kaki. Ha kényesebb helyen kezdene szaglászni, hogy oda pisil, mondhatod neki, hogy "nem", és menjetek tovább. De amúgy ha a férfiak nem pisilnének összevissza, csak mert könnyebben elintézik, ha rájuk jön, mint a nők, akkor a kutyák is kevésbé akarnának oda pisilni. Nemrég ledöbbentem, hogy egy csöves faszi egy szobornál a tér közepén állt le pisilni. Még ha elvonul egy aluljáróban egy sarokba, de ezt bárki látta, aki ott járt, gyerekek is akár, nem is takargatta magát.

2022. okt. 15. 09:34
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam vinni magammal egy flakon csapvizet, hogy ha véletlenül a járdára sikerül, akkor lemossam vele.
2022. okt. 15. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!