Egy méretre készült kutyakabátért mennyit fizetnétek nagytestű kutya esetén?
Kívül vízálló, belül bélelt és tépőzáras. Védi a hasat, van fiú és lány fazon. Többféle választható szín. Nagytestű pl vizsla, amstaff, németjuhász, labrador
Ahogy tapasztalom irtózatosan drágák, 30 ezer és felette készítenek ilyen kabátokat.
Ti mennyit adnátok ki érte?
Mármint te akarsz ilyen bizniszt kezdeni?
Szerintem ez nem egy működőképes ötlet, nagytestű kutyáknál erre nincs is akkora kereslet mint a kis pincsi táskakutyáknál ahol 1.befagy a sggük, 2.cuki a gazdaja szerint.
ma 15:05
A szukáknak hátul van a pisilőjük. Így az egész hasat beborító forma kell nekik.
A kanoknak a pisilőjük kiemelkedik a has vonalából és előbbre van, mint a combjuk. Nekik a has alatt rövidebb a ruha.
Remélem, innentől már tisztában is vagy a szuka és kan különbségnek alul nézetből.
#3 ne haragudj, de attól mert nagytestű, ha rövid a szőre igen is fázik... Te is fázol, ha nincs rajtad kabát télen, lehetsz 2 méter magas, akkor is. Fiú fazon --> nem hosszú a hasán, nem ér végig
Lányoknál védi a hasat végig
Szomszédomnak pont dobermannja volt és csóró kutya télen remegett séta közben mint a nyárfalevél. Mondtam is, hogy kéne rá ruha, de ő nem ad rá, mert ez egy dobermann...
Vannak fázós nagykutyák, a vizsla, dobermann, dalmata, agár, bull típusúak ilyenek, nem is lehet őket kint tartani.
Igazából csak láttam egy kutyaruha készítőt és ledöbbentem az árakon. Én olyan 15 ezret adnék ki érte, max 20 ezer, ha tényleg valami hatalmas kutya pl német dog
Ott voltál? Vagy mondjuk talán nem rövidszőrű kutyákat tartottak falun? Az agár pl mindig a nemesek kutyája volt
Nem a kutyaruha szükségességéről szólt a kérdésem egyébként. Az első válaszoló normálisan megírta, hogy nem fizetne érte semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!