Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elavult, régimódi, téves...

Elavult, régimódi, téves elmélet a falkavezérség?

Figyelt kérdés

Ezt modnja Victoria Stilvell A 3. évad 18. részében. (amelyikben benne van Nicole Sullivan)

Akkor mi az új, teória, ami megállja a helyét?

Bevallom ez a nagy falkavezéres őrület nekem már kezd az agyamra menni, örülnék, ha tényleg megdőlne és lenne helyette valami más, valami ésszerübb.

2010. szept. 27. 08:59
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
*Stilwell
2010. szept. 27. 09:07
 2/36 anonim ***** válasza:
84%

Nem látom, miért volna elavult? A kutyák a farkassal közös őstől származnak, és természetes, hogy ők elsősorban a falkavezért tisztelik, ha nem vagy az, megpróbálják ők maguk átvenni a helyedet....

Mi emberek változunk, de az állatvilág nem tűnik annyira fejlődőképesnek. Mármint arra gondolok,hogy a kutyák hirtelen rájönnek, hogy a falkavezér elavult rendszer, éljen a demokrácia....

2010. szept. 27. 09:12
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Vagy félreértés, vagy félrefordítás. Ekkora butaságot ő nem mondhat. A 3. évadot még nem láttam, de az első kettőnek szinte minden részében azt magyarázta a gazdiknak hogy nem ők a falkavezérek, és ezt kéne helyreállítani.

Majd megnézem.

2010. szept. 27. 09:19
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem elavult és nem régimódi. Valóban nagyon sok különbség van a kutyák és a farkasok viselkedésében, de közérthetően a falkavezéresdivel lehet legegyszerűbben magyarázni. Persze, ha valakinek van kedve belemélyedni a témába, akkor lehet árnyalni a dolgot, meg lehet keresni a különbségeket, lehet finomítani az elméletet, mint ahogy vannak is akik ezzel foglalkoznak.

A newtoni fizikáról is tudjuk, hogy sok esetben pontatlan, vannak hiányosságai, sokmindenre teljesen alkalmatlan, de az egyszerű, hétköznapi problémák megoldására az átlagembereknek tökéletesen megfelel. A tudósok meg foglalkozzanak a relativitás elmélettel meg a kvantumfizikával. Ilyen a falkavezérség elve is. A gyakorlatban teljesen jól működik, akit meg mélyrehatóan érdekel a kutyák viselkedése, az tanulmányozza őket alaposabban!

Victoria Stilwellt meg inkább hagyjuk. Az egy olcsó showműsor...

2010. szept. 27. 09:19
 5/36 anonim ***** válasza:
82%

Az a nő nem normális!

Láttam pár műsorát és oltári baromságokat tud néha ki találni!Szerintem.

Nézzd meg párszor a -csodálatos kutyadokit/Cesar Millan- aki valóban ért a kutyák nyelvén és nem zabáltatja túlsúlyos disznóvá a kutyákat jutalomfalatkákkal!

A kutyáknak és ahhoz hasonló falkában élő állatnak szükségük van vezérre különben elvész a falka egysége!

A kutya attól lesz jó, engedelmes és hű társ és barát, ha tudja a rangsorban hol van a helye.

2010. szept. 27. 09:20
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy showműsor, de többet ért a kutyákhoz az a nő, mint az elektromos sokkolónyakörves marha....

de rendszeresen félre vannak fordítva a részek, ha a spektrum fordítása, akkor meg pláne, akkor a ökörségeket hallottam már ott, hogy leesett néha az állam

2010. szept. 27. 09:22
 7/36 anonim ***** válasza:

,,elektromos sokkolónyakörves marha.... "

Miféle elektromos nyakörv?

2010. szept. 27. 09:37
 8/36 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=bi3ve9sWslI

csak azt ne mond, hogy klikker van a kezében ;)

2010. szept. 27. 09:43
 9/36 anonim ***** válasza:
*mondd
2010. szept. 27. 09:45
 10/36 anonim ***** válasza:

A 9: 20-as válaszadóval én is egyet éretek teljes mértékben!

Éljen Cesar! Minden műsorát nézem, hacsak tudom.

2010. szept. 27. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!