A szomszéddal "összeakadt a bajuszunk" a kutyánk miatt. Mit tegyek?
Én felvenném videóra és a szülők elé nyomnám, hogy akkor ezt tessék megmagyarázni, extrém esetben a település facebook csoportjába is felraknám (persze úgy, hogy ne nagyon látszon senkinek se a feje).
A kerítéshez meg kihúznék egy villanypásztort, a szomszédnak szólnék erről és onnantól a kutya nem fog odamenni a kerítéshez bármennyire is csalogatják, a gyerekek meg nem fognak benyúlkálni, mert nem lesz mihez és őket is megcsípheti a cucc (amitől amúgy bajuk nem lesz).
Én nagyon komolyan elveszélgetnék a gyerekekkel!!
Megromgálják a keritést hogy a kutyád át tudjon szökni!? Ilyen nincs... Mit képzelnek azok!? Én arra az oldalra egy tömör kerítést építenék, amit a gyerek nem tud szétszedni.
És mégegyszer hangsúlyozom, el kéne beszélgetni a gyerekekkel, és ha ezentúl is csinálják, 'megfenyegetni' őket hogy kihívás a rendőrséget, vagy ilyenek.
Nem tudom, ha az én kutyámmal csinálnának ilyet, én nagyon ki lennék akadva!!! Ez nem elfogadható, ugye tudod!? A kutya a te tulajdonod. Mi van ha rossz kaját adnak neki!? És mi az hogy rugdossák!? Meg kergetik!?
Beszélgess el a gyerekekkel, de határozott, komoly, 'erőszakos' hangsúllyal!!
Írd meg pls hogy mi lessz ebből!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!