Mit lehet kezdeni a szomszéddal ha a kutyája többszöri figyelmeztetés ellenére is a házunk elé sz@rik?
Többször kértük már a szomszédot, hogy figyeljen erre. Van amikor tagadta, hogy az ő kutyája volt (pedig csak ő lehetett), van amikor elismerte és ígérte, hogy nem fordul elő többször.
Semmi nem változott, továbbra is előttünk végzi a dolgát .
Eddig nem akartuk feljelenteni, mivel szomszédok vagyunk és egymás mellett lakunk, de már elegünk van ebből. Tiszteletlenség.
Ha feljelented őket (kinél?) csak kinevetnek.
A kultúrált módszeren túl vagy (szóltál többször is), így marad az ősemberhez méltó. Fogd a kutyaszart és tedd a kapujuk elé, hogy amikor kilép, jó eséllyel belelépjen. Hidd el, meg fogja tanulni a leckét.
Csatlakozom az első kettőhöz.
Kérd meg - utoljára -, hogy erre figyeljen oda, mert legközelebb ez és ez lesz a következménye.
És tedd is meg.
Egyszer már odatettük eléjük és naivan azt hittük, érti miről van szó.
1-2 hétig jobban odafigyeltek, aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba 😬.
Persze, nem a kutyát hibáztatjuk hanem a gazdáját.
Most őszintén, hogy lehetnek ennyire idióták az emberek? Bárhogy gondolkodom ezen, nem tudom, hogy értessük meg velük, hogy ez mekkora nagy bunkóság amit csinálnak.
Ezzel feljelenteni nem tudod, vagyis éppen bemehetsz a rendőrségre, de nem fognak vele foglalkozni, bizonyítani sem tudod, de ha tudnád is, nem életszerű, hogy ki mennek nyomozni kutyakaka ügyében. :D
Azt nem tudom mit csinálj, ha már át is vittétek a csomagok az sem megoldás, hogy egy-két hetente átcipelitek az ürüléket. Hát sajnálom, tényleg, én sem értem, hogy miért nem lehet felszedni és kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!